Ana sayfa Sosyal Medya Balkan Ninnisi ile parlayan Merih Öztürk’e Başım Belada şoku!

Balkan Ninnisi ile parlayan Merih Öztürk’e Başım Belada şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Başım Belada isimli atv dizisinin ilgi görmemesi, başrolde yer alan Keremcem kadar Merih Öztürk için de ciddi bir kariyer sıkıntısı yaratıyor. Yaz döneminde TRT1 ekranında yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinde Emre Bey ile Merih Öztürk, en çok öne çıkan isimler oldu. İki genç oyuncu da izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Merih Öztürk, daha dizi bitmeden Makedonya’dan Türkiye’ye ziyarete geldiğinde yeni bir proje ile anlaştığını, çok farklı bir karakter canlandıracağını ve çok heyecanlı olduğunu açıklamıştı. Oyuncunun o zamanki heyecanını gören izleyiciler de merakla yeni diziyi bekliyordu.

Keremcem ile Merih Öztürk’ün atv gibi etkili dizileri olan bir kanalda Başım Belada projesinde başrolde yer alması da olumlu bir gelişme olarak yorumlandı. Merih Öztürk, kariyerinin başında birbiri ardına projelerde yer alarak iyi bir çıkış sergiledi. Ancak oyuncunun Başım Belada projesiyle ilgili hayalleri kısa sürdü. Pazar akşamları yayınlanan dizi, ilk iki bölümünde çok düşük reytingler aldı.

Hikayenin önümüzdeki haftalarda çok büyük bir çıkış yapmasının beklenmediği, atv’nin de bu sonuçlar ile diziyi yayında tutmayacağı ortada. Gelen bilgiler 5. bölümde final olma ihtimalinin bulunduğunu ortaya koyuyor. Yani Başım Belada dizisinin başı gerçekten belada.

Merih Öztürk için ise çok iyi bir çıkış yapma ihtimali bu sonuçlar ile başka bir projeye kalmış gözüküyor. Börü 2039 dizisinde Güney karakteri ile dikkat çeken, Balkan Ninnisi dizisinde gerçekten de çok güzel bir fırsat yakalayan ve bunu iyi değerlendiren oyuncu, şimdi yeni projeler ile kariyer çıkışını sürdürmeyi hedeflemek durumunda.

Keremcem tanınan bir isim ve hayranları yeni projelerde de onu takip edecektir. Ancak Merih Öztürk daha yeni gündeme gelen genç bir oyuncu ve Başım Belada dizisinin başarısı kariyeri için çok önemliydi. Şimdi yaşanan bu olumsuzluk oyuncunun da planlarını aksatacak gibi gözüküyor.