Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Sürer yine yaptı yapacağını, meğerse Camdaki Kız’daki Feride’den daha tehlikelisi de varmış!

Nur Sürer yine yaptı yapacağını, meğerse Camdaki Kız’daki Feride’den daha tehlikelisi de varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde 3. sezonun ortalarında hikayeden ayrılan Nur Sürer, canlandırdığı Feride karakteri ile herkesi derinden etkilemişti. Ünlü oyuncu, böyle önemli bir projede yoğun bir mesai harcadıktan sonra fazla dinlenme imkanı bulamadan Aile isimli yeni Show TV dizisine geçiş yaptı.

Hülya Soykan isimli karakteri canlandıran Nur Sürer, naif ve sevgi dolu bir kişiliği olmasına rağmen, yapımcılar ve ekran başındaki izleyiciler onun tehlikeli kadın karakterlerini çok beğeniyor. Nur Sürer’in Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Feride karakteri adeta nefret unsuru olarak görülmüş ve sosyal medyada çok büyük yankı bulmuştu.

Nur Sürer yine yaptı yapacağını, meğerse Camdaki Kız'daki Feride'den daha tehlikelisi de varmış! 9

Nalan karakterine çektirdikleri ve entrikaların kraliçesi olarak kendini kabul ettiren Feride karakterinde, en ufak bir duygusal kırılma yaşamadan ekranda çok başarılı bir performans ortaya koyan Nur Sürer, bu durumun yönetmen Nadim Güç’ün büyük gayretleri ile olduğunu söylemişti.

Yani yönetmen çok sert duruş sergilemese Nur Sürer böyle kötü bir kadın karakterinde bir noktada kendini bırakabilirdi. Ama Feride karakteri akıllarda kalan kötü bir kadın olarak dizi dünyasına veda etti.

Fakat Aile dizisindeki Hülya Soykan karakterinin de Feride’den pek de aşağı kalır bir yanı olmayacak gibi gözüküyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan karakterinin annesi olan Hülya, birçok izleyiciye aynı hissiyatı verdi.

Nur Sürer yine yaptı yapacağını, meğerse Camdaki Kız'daki Feride'den daha tehlikelisi de varmış! 10

Aile dizisini seyredenler, “Hülya Soykan tehlikeli bir karakter olduğunu bize gösterdi” diyerek Nur Sürer’in yine Camdaki Kız gibi izleyenleri deli edeceğini anladıklarını belirtiyor.

Bazı dizi hayranları, “Hülya Soykan’ı da nefret edilecek anneler listeme aldım” diye yorumlar bıraktı.

Psikopat bir anne karakteri olarak tanımlanan Hülya’ya dikkat çekenler, “Devin’e Allah sabır versin, bu kadınla nasıl baş edecek” diye soruyor.

Nur Sürer yine yaptı yapacağını, meğerse Camdaki Kız'daki Feride'den daha tehlikelisi de varmış! 11