Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde çocuk oyuncu Azra Aksu’ya bu kadar da yüklenilmez!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde çocuk oyuncu Azra Aksu’ya bu kadar da yüklenilmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi güçlü bir dram yapımı olarak yoluna devam ediyor. Şimdiye kadar 24 bölümü ekrana gelen dizinin kadrosunda Feraye isimli karakter izleyicileri deli ediyor. Bir de çocuk oyuncu Azra Aksu’nun reyting uğruna çok ağır sahnelerde rol alması konusu var ki, izleyiciler sosyal medyadan tepki göstermeye başladı.

Feraye karakteri ile dizinin hikayesinde yer alan Eda Özerkan, en son 2016 yılında dizi setlerinde yer almıştı. Oyuncu, yine atv’de yayınlanan Kertenkele isimli projede Selin karakteri ile yer almış ve sonrasında da dizi projelerinde yer almayı tercih etmemişti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde çocuk oyuncu Azra Aksu'ya bu kadar da yüklenilmez! 8

Eda Özerkan’ın 7 yıl aradan sonra Bir Küçük Gün Işığı dizisine Feraye isimli karakter ile katılması dikkat çekerken, bu karakterin kötülükleri de sosyal medyada gündem olmasına neden oldu.

Seray Kaya’nın canlandırdığı Elif ile Tuğçe Açıkgöz’ün canlandırdığı Dila karakterleri arasında Güneş için yaşanan çekişmeye bu sefer de Feraye bambaşka bir şekilde katıldı.

Kötü bir kişilik olarak tanımlanan Feraye karakterinin amacı Fırat’ın elindeki şirket hisselerini elde etmek. Bunun için de Güneş’i kullanan Feraye’nin yaptıklarını gören izleyiciler sosyal medyada büyük tepkide bulunuyor.

Dizinin hikayesinin izleyicileri ne kadar derinden etkilediğini de bu tepkilerin dozuna bakarak anlayabilirsiniz. Uzun zaman sonra kötü bir kadın rolü ile ekrana dönen Eda Özerkan, şimdilerde sosyal medyada en çok eleştirilen dizi karakterlerinden birisini canlandırıyor.

“Dila bitmeden Feraye başladı ve ondan da beter çıktı” diyen dizinin hayranları, minik Güneş’in çektiği çilelere dikkat çekiyor. Güneş’in mutlu olduğunu görmek isteyen izleyiciler, Elif ile olan mutlu sahnelerini özlediklerini belirten paylaşımlar yapıyor.

Bir dizi hayranı ise, “Rol bile olsa küçük kıza yazık, ailesi nasıl izin veriyor” diye yorumlar paylaşıyor. Dizide Güneş karakterini Azra Aksu’nun canlandırdığını hatırlatalım.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde çocuk oyuncu Azra Aksu'ya bu kadar da yüklenilmez! 9