Ana sayfa Sosyal Medya Ömer ve Süsen! Sosyal medya Kardeşlerim dizisinin çiftini konuşuyor!

Ömer ve Süsen! Sosyal medya Kardeşlerim dizisinin çiftini konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında Kardeşlerim dizisinin elde ettiği müthiş bir üstünlük var. Bu üstünlük de genç oyuncuların popülerliğinin yüksekliğinden kaynaklanıyor ve milyonlarca izleyici tarafından da her hafta onlarla ilgili birçok paylaşım ortaya konuluyor. İşte bu durum da dizinin genç yeteneklerinin sosyal medyada ön planda olmasını sağlıyor.

Somera tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre En popüler dizi çiftleri listesinde Süsen ile Ömer yine birinciliği kimseye bırakmadı. Geçen hafta sosyal medyada oluşan etkileşimler üzerinden oluşturulan liste paylaşıldı. Somera’nın araştırmasında Süsen ve Ömer karakterlerinin 223 bin 177 ileti ile geçen haftanın en popüler dizi çifti olduğu ifade ediliyor. Araştırmanın yayınlandığı görseldeki tarih hatası dikkat çekse de araştırmanın 26 Nisan ile 3 Mayıs haftasını kapsadığı anlaşılıyor. Lizge Cömert ile Yiğit Koçak ikilisinin de son dönemde sosyal medyada çok fazla konuşulması dikkatlerden kaçmıyor.

Ömer ve Süsen! Sosyal medya Kardeşlerim dizisinin çiftini konuşuyor! 7

Somera’nın araştırmasında en popüler dizi çiftleri arasında ikinci sırada ise Peri ve Tamer çiftini görmekteyiz. Çarşamba akşamları Star TV ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisi, ekranda yer alan en farklı dizilerden birisi olarak öne çıkıyor. Psikolojik derinliği yüksek karakterleri izleyiciler seviyor ve başrol oyuncuları Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan da gayet başarılı bir şekilde rollerini canlandırıyor.

Somera’nın araştırmasının 3. sırasında yine Kardeşlerim dizisinin sevilen çiftlerinden Aybike ile Berk bulunuyor. Melis Minkari ile Recep Usta ikilisini öne çıkartan bu iki karakter, dizinin en sevilen isimleri arasında bulunuyor.

Listenin dördüncü sırasında ise günlük dizi Emanet’in başrol çifti bulunuyor. Tabii ki Halil İbrahim Ceyhan’ın sosyal medyadaki büyük çıkışının da Nana ve Yaman çiftinin çok konuşulmasında etkisi var.

Listenin beşinci sırasında ise sezonun en sevilen dizilerinden Yalı Çapkını’nın Seyran ile Ferit çifti bulunuyor. Arfa Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in etkileyici partnerliği ve hikayenin de çok akıcı olması dizinin sosyal medyada da ön planda yer almasını kolaylaştırıyor.