Ana sayfa Dizi Haberleri Yüz Yıllık Mucize dizisi için umutlar küçük, final tedirginliği daha büyük!

Yüz Yıllık Mucize dizisi için umutlar küçük, final tedirginliği daha büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yüz Yıllık Mucize dizisi için hiçbir şey iyi gitmiyor. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin fantastik bir hikayede bir araya gelmesi hayranlarını çok heyecanlandırdı. Ancak bu güçlü birliktelik, farklı bir hikaye kurgusu olmasına rağmen reytinglerde fark yaratmalarını sağlayamadı.

Ebru Şahin, geçen sezon Destan dizisi ile çok farklı bir süreç yaşamıştı. Hercai dizisinden sonra büyük popülerlik kazanan oyuncu, Destan ile de üzerine çok şeyler kattı. Ancak Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncunun kariyeri için belirleyici bir proje olmayacağını da görmüş olduk. Harika karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla taktir edilse bile, reytinglerde elde edilen sonuçlar projenin geleceğinin pek de iyi olmayacağını anlatıyor.

Birkan Sokullu’yu da Masumlar Apartmanı dizisindeki Han karakteri ile çok beğenenler, Yüz Yıllık Mucize dizisinde erkek başrol olarak büyük sorumluluğun altına girmesinin olumlu buldu. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin iyi bir dizi çifti olacağı da gözüktü. Hatta hikaye de ilgi çekiciydi ama, dizinin hayranları senaryodaki mantıksızlıkları da sıklıkla eleştiriyor.

Yüz Yıllık Mucize dizisi için umutlar küçük, final tedirginliği daha büyük! 7

Yüz Yıllık Mucize dizisinin 7. bölümü geride kaldı. Ancak elde edilen reytingler hiç de iyi bir tablo çizmiyor. Tüm kişiler kategorisinde 16. olabilen dizi, ABC1 grubunda ise 13. sırayı elde edebildi. Tek iyi görünen netice ise AB grubunda 6. sırada olması. Ancak dizinin reytingler noktasında 2’li oranlarda bulunması ve ortalama olarak kabul edilen 4’lü oranlara çıkmasının pek de mümkün olmadığının anlaşılması önemli bir veri.

Zira 7. bölüme gelmesine rağmen Yüz Yıllık Mucize dizisi bırakın büyük bir çıkış sergileme umudunu, mevcut izleyicilerini bile elinde tutma konusunda iyi sinyaller vermiyor.

Dizinin hikayesi ne kadar fantastik olursa olsun, 130 yaşında gösterilen Kemal karakterinin bu kadar sığ bir kişilik olarak tarif edilmesi, bunca zaman dilimi içinde anlatılabilecek birçok hikaye varken, konunun aşk üçgenine çevrilmesi izleyicilerin pek de kabul edebileceği bir durum değil. Zaten eleştiriler de en çok bu noktada gerçekleşiyor ve dizinin senaryosunun yeterince iyi olmadığı gerçeği de sıklıkla sosyal medyada dile getiriliyor.