Ana sayfa Sosyal Medya Türk dizi sektörünün en büyük eksikliğini Sarp Apak cesurca ortaya koydu!

Türk dizi sektörünün en büyük eksikliğini Sarp Apak cesurca ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Apak, en son Kaderimin Oyunu isimli dizide canlandırdığı Mahir karakteri ile dikkatleri çekmişti. Uzun yıllar komedi rollerinde yer aldıktan sonra oyuncunun dram projesi ile Kaderimin Oyunu dizisindeki başarılı performansını hayranları çok etkileyici bulmuştu.

Sarp Apak, Türk sinema ve dizi sektörüne yönelik olarak bazı tespitlerde bulundu. Oyunculuk performanslarının iyi olduğunu ifade eden Apak, senaryo konusunda ise dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sarp Apak, “Çok fazla komedyenimiz var, çok fazla oyuncumuz var, yönetmenimiz var. Bir tek senarist eksiğimiz var, genel olarak ülkece. Senarist yetiştiği sürece acayip bir havuza sahibiz” diye konuştu.

Ölümlü Dünya isimli sinema filmi için Mayıs sonunda sete çıkacaklarını da anlatan oyuncu, ön hazırlıkların sürdüğünü ifade etti. 2018 yılında yapılan Ölümlü Dünya filminin ilk versiyonu büyük ilgi görmüştü.

Türk dizi sektörünün en büyük eksikliğini Sarp Apak cesurca ortaya koydu! 7

Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul gibi isimlerle ilk filmde aynı sete çıkan Sarp Apak, proje için şu bilgileri verdi:

“Biz muhtemelen ay sonu tekrardan sete çıkıyoruz, şu anda ön hazırlıktayız. Tahminim Temmuz ortası gibi bitirmiş olacağız. Eğer değişmez ise de Kasım, Aralık gibi de seyircimiz ile buluşmuş olacağız. Çok heyecanlıyız, ben senaryoyu çok beğendim. İkinci filmler risklidir. Senaryoyu 3 kere keyifle okudum. Ben çok hevesli bir şekilde sete giriyorum.”

TRT’nin dijital platformu olan Tabii’de Organizasyon Bizim İşimiz isimli dizi projesinde de yer alan Sarp Apak, ilk sezonu tamamladıklarını ve Ölümlü Dünya filminin çekimlerinin bitmesinin ardından da ikinci sezon çekimlerini yapacaklarını söyledi.

Oyuncu, “Seyircinin takdirine kalmış durumda. İlk sezon girdi, yavaş yavaş reaksiyon almaya başlarız. Olumlu dönüşler alıyoruz. Umarım izleyicisi de artar” dedi.