Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Timur Acar kızı Eliz’e hiç kopmayacak bir bağ ile bağlı!

Timur Acar kızı Eliz’e hiç kopmayacak bir bağ ile bağlı!

tarafından ker_def

Yer aldığı dizi ve sinema filmleri ile geniş bir hayran kitlesi bulunan Timur Acar, birçok izleyicinin aklında Akasya Durağı dizisindeki Arif karakteri ile kaldı. 2003 yılından bu yana birçok dizi ve sinema filminde farklı rollerde yer alan oyuncu, Avrupa Yakası dizisinde İzzet olarak öne çıkmıştı.

Çakallarla Dans isimli film serisinde de Necmi olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Eda Özerkan ile evli… 44 yaşında olan oyuncu bir kız çocuğu babası ve çok özel duygular yaşıyor.

Yedi yaşında Eliz isimli kızı bulunan Timur Acar, MAG dergisindeki röportajında kızı ile hiç kopmayacak bir bağ ile bağlandıklarını söyledi.

Babalık hislerini paylaşan Timur Acar, şunları söyledi: “Çok tuhaf bir histi, çünkü bir anda ayaklarınız yerden kesiliyor sanki. O annesinin kucağında her türlü isteği karşılanırken, siz onun yanında duran bir destek gibi oluyorsunuz baba olarak. Ancak ilk altı aydan sonra karşılıklı göz göze geldiğinizde aranızda bir bağ kurabiliyorsunuz. O anneyle bağı kuruyor, beslenme en önemli bağ ama sizin bağınız sonradan kuruluyor ve o bağ da kurulduğu zaman hiç kopmuyor. O yüzden çok tuhaf hissetmiştim diyebilirim.”

Var olma sebebinin artık kızı Eliz olduğunun altını çizen ünlü oyuncu, babalığın kendisinde değişime neden olduğunu da belirtti.

Timur Acar, “O değişim, beklentilerim sonucunda olmadı. Bunu yaşayarak anlıyorsunuz. Daha sakin olmaya çalışıyorum, hayata karşı bakış açımı daha pozitif bir noktaya taşıyorum çünkü öyle olmak zorunda” diye konuştu.