Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri’nin yazdığı filmde birbirinden ünlü isimler yer alacak!

Gonca Vuslateri’nin yazdığı filmde birbirinden ünlü isimler yer alacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu Gonca Vuslateri, bir süre önce bir film senaryosu yazdığını anlatmış ve yakında çekimlere başlayacaklarını belirtmişti. Vuslateri’nin yazdığı filmde rol alacak isimler ise ortaya çıktı! Hepsi birbirinden ünlü isimleri Televizyon yazarı Sina Koloğlu sosyal medyadan açıkladı.

Gonca Vuslateri’nin yazdığı ve başrolünde yer alacağı filmin ismi Cümbür Cenaze. Filmin oyuncu kadrosu ise adeta yıkılıyor! Med Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği filmin türünün kara komedi olacağı belirtilmekte. Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile konuşulan Vuslateri, şimdi de bir başka yeteneğiyle izleyici karşısına çıkacak.

Hikayesini yazdığı Cümbür Cenaze filminde yer alacak isimler de Sina Koloğlu’nun açıklamasıyla belli oldu. Buna göre filmde; Şükran Ovalı, Sanem Çelik, Timur Acar, Kubilay Aka rol alacak. Oyuncu kadrosunun da açıklanması ile birlikte Cümbür Cenaze filmine olan ilgi de büyüdü.

Gonca Vuslateri'nin yazdığı filmde birbirinden ünlü isimler yer alacak! 7

Sina Koloğlu, instagram sayfasından yaptığı açıklamada “Bu filme yıldız yağıyor” başlığıyla şunları söyledi: Gonca Vuslateri’nin yazdığı ve başrolünü oynayacağı merakla beklenen filmin ayrıntıları ortaya çıktı.’Cümbür Cenaze’ adındaki filmin yapımcısı Medyapım.

Vizyon filminde rol alacak isimler belli oldu. Kara komedi türündeki filmde; Şükran Ovalı, Sanem Çelik, Timur Acar, Kubilay Aka gibi isimler rol alacak. Ekip, 15 gün içinde sete çıkacak.”