Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Güven’i yeniden oyunculuğa döndüren 30 yıllık dostu oldu!

Ozan Güven’i yeniden oyunculuğa döndüren 30 yıllık dostu oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Güven, Babil isimli dizide yer aldığı süreçte sevgilisi ile yaşadığı büyük tartışma, kadına şiddet ve bunun çerçevesinde gelişen olaylar sonucunda hem diziden ayrılmış hem de imaj olarak ciddi zarar görmüştü.

1975 yılında dünyaya gelen ve bugüne kadar hem sinema hem de dizi alanında birbirinden faklı projelerle önemli bir kariyer sahibi olan Ozan Güven, yeniden setlere Taş Kağıt Makas isimli yeni dizi ile dönüş yaptı.

Bu sezon Kanal D ekranında yayınlanan ve ikinci sezonda da devam etmesi beklenen Taş Kağıt Makas dizisinde Ozan Güven, Harun karakteri ile yer aldı.

Yeniden dizi setlerine dönmesinin yanı sıra, 30 yıllık dostluğu bulunan Şevket Çoruh’un birikimleri ile hayata geçirdiği Baba Sahne’de tiyatro yapmaya da başlayan Ozan Güven, arkadaşının kendisi üzerindeki etkisinden bahsetti.

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programına konuk olan Ozan Güven ve Şevket Çoruh, 30 yıllık dostluklarından bahsetti.

Baba Sahne’de birlikte ürettikleri sanat, hayata bakış açıları, farklılıkları ve kavgaları ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan ikili büyük dikkat çekti.

Şevket Çoruh, “Dostluğumuz 30 yılı aştı. Her saniye görüşmesek de görüştüğümüz zaman kaldığımız yerden devam edebildiğimiz bir arkadaşlık bizim ki. Ozan’ın tiyatro sahnesinde yaptıkları ve yapacakları bizim için de çok heyecan verici bir durum. Çünkü nereden baksanız bu hayatta her şeyin bir yedeği vardır ama Ozan Güven’in yedeği yoktur” açıklamasında bulundu.

Ozan Güven ise, Şevket Çoruh’un hayatındaki yeri hakkında şu detayları paylaştı:

“Gece hızlı aramalarda Şevket vardır benim hayatımda. Şevket’in benim hayatımdaki rolü büyüktür… Özellikle son beş senede… Baba Sahne’de sahneye çıkmasaydım, ben bir daha oyunculuk yapmazdım. Ruh halim ve o zamanki durumum buna çok el vermiyordu. Şevket “hayır sahneye çıkacaksın bu senin mesleğin” demeseydi gerçekten oyunculuk yapmıyor olabilirdim şu an. Onun teşviki ve isteğiyle bu tiyatroya manevi borcumu ödemeye başladım. Ömrümün sonuna kadar ödemeye devam edeceğim. Cenazem de bu salondan kaldırılacak.”