Ana sayfa Sosyal Medya Derya Pınar Ak, Prens dizisindeki set ortamından çok memnun!

Derya Pınar Ak, Prens dizisindeki set ortamından çok memnun!

tarafından ker_def

2003 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Derya Pınar Ak, genç isimler arasında öne çıkan bir oyuncu oldu.

2021 yılından bu yana dizilerde ve sinema filmlerinde oynamaya başlayan Derya Pınar Ak, son dönemde birbirinden çok farklı yapımlarda önemli deneyimler elde etti.

Özellikle Adım Farah dizisindeki Gönül karakteri ile çok ilgi çeken oyuncu, son dönemde hem 3391 Kilometre filmi hem de Prens dizisindeki başarılı performansı ile konuşulan bir isim oldu.

“Prens” dizisinde Prenses Hasharia rolü ile büyük beğeni toplayan Derya Pınar Ak, diziden çok memnun kaldığını söyledi. Giray Altınok’un başrollerinde yer aldığı Prens dizisi, Blu TV’de ikinci sezonu tamamladı.

Genç oyuncu, “Prens şahane bir set, şahane bir iş. Kostümlerimiz, dekorlarımız çok güzel. İçinde olmaktan çok mutlu olduğum bir iş. Gönlüm istiyor ki sezonlarca sürsün, on sezon sürsün. Her şeyin hayırlısı olsun” diyerek güçlü bir mesaj verdi.

3391 Kilometre filminin devamı olan Sıfır Kilometre filmi için sete çıkan oyuncu Haktan Zavlak ile başrolü paylaşıyor.

Zavlak ile iyi bir arkadaş olduklarını ve çok iyi anlaştıklarını anlatan Derya Pınar Ak, aralarında herhangi bir ilişki olmadığını da ifade etti.

Yaz dönemini sette çalışarak geçireceğini belirten Derya Pınar Ak, şu bilgileri verdi:

“3391 Kilometre çok yoğun ilgi gördü. Yalan söylemeyeyim, ilgi çekeceğini de bekliyorduk. İkincisini niye çekmeyelim dedik ve Sıfır Kilometre’ye başladık. Sıfır Kilometre’nin senaryosu sadece gençlere değil, tüm yaş gruplarına hitap ediyor. Bu kez daha çok ilgi göreceğine inanıyoruz. Umarım öyle olur.”