Ana sayfa Sosyal Medya Yan Oda dizisinde reytingler kötü, Onur Seyit Yaran ile Derya Pınar Ak uyumu iyi!

Yan Oda dizisinde reytingler kötü, Onur Seyit Yaran ile Derya Pınar Ak uyumu iyi!

tarafından ker_def

Yan Oda isimli yeni dizi projesi izleyicilerle Cumartesi akşamı buluşmaya başladı. Star TV’de yayınlanan ve ilginç de bir hikayesi olan dizinin başrollerinde Caner Cindoruk ile Şevval Sam bulunuyor. Derya Karadaş, Nazan Kesal, Melek Baykal, Bülent Polat gibi tecrübeli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri pek de iyi gelmedi. Tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yer alan, AB grubunda 14. olabilen dizi, ABC1’de ise günü 9. olarak tamamladı.

Oldukça düşük reytingler ile ekranlarda yer alan diziye izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesinin altında hem Cumartesi akşamları önemli yapımların olması hem de tanıtım konusunda yeterli çaba harcanmaması gösterilebilir.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi iki önemli dizinin yanı sıra Korkma Ben Yanındayım isimli yeni dizi projesi de yine Cumartesi akşamları yayınlanıyor. Ayrıca Kanal D ekranında Üç Kız Kardeş isimli dizinin de salı gününden Cumartesi günlerine alındığını hatırlatalım.

Yan Oda dizisinin en dikkat çeken ve sosyal medyada da öne çıkartılan detayı ise Onur Seyit Yaran ile Derya Pınar Ak ikilisinin iyi bir uyum sağlaması ve güçlü enerjileri olarak gösterilebilir.

3 sezon boyunca Kardeşlerim isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan Onur Seyit Yaran, şimdilerde eski arkadaşlarına rakip olmuş durumda. Derya Pınar Ak’ı da izleyiciler Adım Farah dizisinden hatırlayacaktır.

Bu iki genç ismin ekranda yeni bir dizi çifti olarak yer almaya başlaması sosyal medyada olumlu yorumlar getirdi. Şelale ve Taylan karakterlerinin hikayesi merak edilirken, izleyiciler ilk bölüme göre iki genç oyuncunun birbirleri ile uyumlu olduklarını ve iyi bir enerji yaydıklarını belirten yorumlar paylaştı.

Yan Oda dizisinin reytinglerini yükseltebilecek en önemli detayların başında da bu iki genç ismin enerjisi ve uyumunun öne çıkabileceğini de hemen belirtelim.