Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, yeni dizideki yeni partneri ile yine sosyal medyayı etkisi altına aldı!

Onur Seyit Yaran, yeni dizideki yeni partneri ile yine sosyal medyayı etkisi altına aldı!

tarafından ker_def

Onur Seyit Yaran ismini Kardeşlerim dizisinin tüm dünya çapındaki başarısı sayesinde geniş bir izleyici kitlesi duydu. Genç oyuncu önce Türkiye’de milyonlarca hayrana ulaştı, ardından da Kardeşlerim dizisinin yurt dışında da geniş bir coğrafyada yayınlanması ile popülerliğini Türkiye’nin dışına taşırmayı başardı.

İspanyolca öğrenmeye devam eden, İspanyol medyasında röportajları yayınlanan ve Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı sayesinde bu ülkede tanınmaya başlayan Onur Seyit Yaran, böylece hedefine bir adım daha yaklaştı. Çeşitli röportajlarda İspanyol sinemasında yer almak istediğini açıklayan genç oyuncu, bu sezonun başında veda ettiği Kardeşlerim dizisi ile 3 yıllık müthiş bir dönem geçirdi.

Bu süreçte sosyal medyada sıklıkla gündemin ilk sırasında yer alan Onur Seyit Yaran, partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile birlikte çok geniş bir hayran kitlesinin desteğini kazandı. Sosyal medyada yapılan istatiksel araştırmalarda Onur Seyit Yaran’ın uzun süre boyuncu en çok sevilen erkek dizi oyuncusu olduğu gerçeğini de yeniden hatırlatmak lazım.

İşte Yandaki Oda isimli yeni dizi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak ile partner oldu.

Yandaki Oda dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu etkili olduğu kadar, sosyal medyada Onur Seyit Yaran’ın yeni rolünü bekleyen geniş bir kitlenin de heyecan içinde olduğunu belirtelim.

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Melek Baykal gibi isimlerin de kadrosunda bulunduğu Yandaki Oda dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada yine çok etkileyici yorumlar paylaşıldı.

Onur Seyit Yaran’ın yeni partneri Derya Pınar Ak ile fotoğrafları da sosyal medyayı kapladı. Bu görüntülere yapılan yorumlarda izleyicilerin bu iki genç oyuncunun enerjisini ve uyumunu heyecanla bekledikleri görülüyor.

Derya Pınar Ak açısından da son olarak yer aldığı Adım Farah isimli dizideki Gönül karakterinden sonra Yandaki Oda dizisi bambaşka bir tecrübe olacak. 2021 yılından bu yana setlerde yer alan Derya Pınar Ak; Hükümsüz, Uzak Şehrin Masalı, Annemizi Saklarken, Sevmek Zamanı, Prens ve Adım Farah isimli dizilerin kadrosunda yer aldı.

Adım Farah’taki Gönül karakterini başarıyla canlandıran ve genç kuşağın yeni, başarılı isimlerinden birisi olarak akıllarda kalan Derya Pınar Ak, sosyal medyada Onur Seyit Yaran etkisiyle artık çok daha fazla konuşulacak gibi gözüküyor.