Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyaz Show, 16 Mart Cuma konukları kimler oldu?

Beyaz Show, 16 Mart Cuma konukları kimler oldu?

tarafından ker_def
Beyaz Show’un 16 Mart Cuma yeni bölüm konukları belli oldu

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’un 16 Mart 2018 Cuma yayınlanacak yeni bölümündeki ünlü konuklar belli oldu. Beyaz Show’un yeni bölümüne Deniz Seki, Gonca Vuslateri, Onur Büyüktopçu, Şahin Irmak ve Onur Buldu konuk olacak.

Beyaz Show’un son bölümünde, Candan Erçetin, “Ailecek Şaşkınız” filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk olmuştu. Beyaz Show’un son bölümüne, Beyaz’ın Ahmet Kural’a Sıla göndermesi olay oldu.

Beyazıt Öztürk’ün bu sefer hedefinde olan Ahmet Kural, hızlı bir hamleyle konuyu Almanca şarkıya çevirerek hedef olmaktan kurtuldu.

Beyaz Show stüdyosunun en yeni eşyası titreşimli koltuğu ilk deneyen isim Ahmet Kural oldu. Ahmet Kural, titreşimli koltuğun etkisiyle konuşmayı zor gerçekleştirdi. Ahmet Kural’dan sonra test etmek isteyen Beyaz ise çok fazla danayamayıp, hızlıca bu koltuktan uzaklaştı.

Beyazıt Öztürk, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den çok konuşulacak kamera şakası! Eskişehir’de balmumu müzesine giderek kamera şakası yapmak isteyen Beyazıt Öztürk, Ahmet Kural ve Murat Cemcir, gelen ziyaretçileri şaşkına çevirdi. Ziyaretçilerin balmumu olduğu düşünerek yakınlaşmalarıyla gelen hareketlenme, hem korku ve hem şaşkınlık bıraktı.

”Beyaz Show” canlı yayınıyla cuma 23.45’te Kanal D’de!