Ana sayfa Güncel Haberler Beyaz Show için niyet var ama ortada büyük de bir sorun var!

Beyaz Show için niyet var ama ortada büyük de bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyaz Show programının Kanal D ekranında eski bölümlerinin kolaj halinde yayınlanması, izleyicileri çok sevindirmişti. Sosyal medyada da programa yönelik büyük bir övgü dalgası yaşandı… Beyazıt Öztürk’ün 22 sezon boyunca sürdürdüğü program en son 2018 yılında yayınlandı.

2 sezondur O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak görev yapan Beyazıt Öztürk, yeniden Beyaz Show’u yapacak mı? İşte bu sorun son dönemde çok soruluyor.Acun Ilıcalı’nın tv8’de Beyaz Show’u görmek istediğini söylemesi, kanalın kapısını ardına kadar açması çok önemli bir gelişme oldu.

Beyazıt Öztürk’ün de programı yeniden başlatma noktasında niyetinin olduğu ancak ortamın uygun olmadığı belirtiliyor. Katıldığı sohbet programında 16 Mart’tan bu yana evinde kendisini karantinaya aldığını açıklayan Beyazıt Öztürk, program ile ilgili soruyu da yanıtladı.

Öztürk, “Beyaz Show”un yeniden başlayacağı dedikodularına da açıklık getirdi:

Tekliflerin olduğunu ifade eden ünlü şovmen, şöyle konuştu: “İki sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. ‘Beyaz Show’ seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Corona virüs döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim.”