Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar 19 Nisan 43. bölüm fragmanını izle! Cemre’yi öldüresim var! 42. son bölümünü izle!

Kanatsız Kuşlar 19 Nisan 43. bölüm fragmanını izle! Cemre’yi öldüresim var! 42. son bölümünü izle!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyenlerle buluşan Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümü 19 Nisan Perşembe günü atv ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Dizinin takipçileri bazı sahnelerin saçma olduğuna yönelik eleştirilerini sosyal medyada yapmaktalar.

“Salak Cemre, Ahmet’in videosunu almak için suya attı kızı. Videoda boşa gitti” diyerek Cemre’ye kızgınlığını anlatan bir izleyici sosyal medyada yorum yazmış.

“Cemre’yi öldüresim var, Ahmet’i de Kemal’i de… Yeter artık, bu ne? Zeynep suya düşüyor. İnşallah video silinmez. Pislik Ahmet kazdığı kuyuya düşer” şeklinde bir mesaj yazan izleyiciyi, birçok dizi izleyicisinin duygularına tercüman olmuş.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın yer aldığı dizinin 43. yeni bölümünde neler olacağına yönelik ilk ipucu 1. fragmanda yer alıyor.

İşte 43. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer, oğlunun yaşadığına artık emindir. Nefise ise çevresinde iyice daralan çemberin ortasında sıkışır. Muzaffer, heyecan içinde, yıllar önce kaybettiği oğluyla bir araya geleceği günü beklerken, tüm enerjisini buna verir. Bu durum etrafındakileri ve özellikle de küçük oğlu Mert’i üzmeye başlar.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİ 42. SON BÖLÜM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanatsız Kuşlar 19 Nisan 43. bölüm fragmanını izle! Cemre'yi öldüresim var! 42. son bölümünü izle! 7

Onur, Mine’ye, varacağı noktayı hesap etmeden iyilik yapmayı sürdürür. Annesi Suna ise onun duygularını kötüye kullanacaktır. Onur’u elde edebilmesi için kızından bir oyun oynamasını ister.

Ahmet, amcasıyla artık iyiden iyiye ters düşmektedir. Çünkü Zeynep’in ona geri döndüğüne inanmakta kararlıdır. Tam buna inanacağı sırada Emre, Zeynep’in her şeyi göze alarak başlattığı oyunu bozar. Ahmet ve Zeynep arasındaki büyük ve tehlikeli hesaplaşmanın zamanı gelmiştir.