Ana sayfa Güncel Haberler Acun Ilıcalı, bunu ilk kez duyacak! Seda Sayan bombayı patlattı!

Acun Ilıcalı, bunu ilk kez duyacak! Seda Sayan bombayı patlattı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım’ın gerçekleştirdiği, başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor. Jülide Ateş’in 3 Eylül Perşembe akşamı konuğu Seda Sayan oldu.

Seda Sayan, Jülide Ateş’in sorularını bütün içtenliği ve naifliğiyle yanıtladı. Baba şiddeti gördüğü çocukluğundan ailesinin acılarına, ünlü olma sürecine, başarılarına, oğluna, evliliklerine, çok konuşulan estetik operasyonlarına, hatta siyasete kadar pek çok farklı ve özel soruyu içinde barındıran 40 soruya, tüm samimiyeti ve gerçekliğiyle yanıt verdi.

Seda Sayan’ın yanıtladığı sorulardan birisi de Acun Ilıcalı ile ilgiydi. TV8’i Acun’dan önce almaya niyetlendiğini duyuran Seda Sayan, bir itirafta da bulunarak, şayet alsaydı zarar edeceğini söyledi.

İşte Seda Sayan’ın Acun Ilıcalı ile ilgili sözleri: “Belki bunu Acun da şimdi ilk defa duyacak; Acun’un aldığı kanalı önce ben alacaktım! Acun çok zeki bir adam, Acun’un bir kanalı alması çok daha akıllıca ve yönetmesi daha kolay neden; çünkü Acun’un elinde formatlar var. Kendini update eden, yetiştiren, dünyayı takip eden inanılmaz zeki bir adam Acun. Acun Ilıcalı, benim gördüğüm televizyoncuların içindeki en zeki adamlardan biri. Ben alsaydım zarar ederdim, onun için vazgeçtim. Acun hak etti de, ben onu hep alkışladım, alkışlıyorum. Ben iyi ki almamışım zarar ederdim! Batacaktım, 3 tane evim var onlar da gidecekti!”