Ana sayfa Kadın Haberleri Ezgi Eyüboğlu’na Seda Sayan’dan gelin onayı çıktı!

Ezgi Eyüboğlu’na Seda Sayan’dan gelin onayı çıktı!

tarafından ker_def

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Haber Global ekranında Jülide Ateş’in 40 sorusunu yanıtladı. Bu sorulardan birisi de oğlu Oğulcan Engin hakkındaydı. Jülide Ateş, “Seda Sayan’ın idealindeki gelin nasıl biri?” sorusunu yöneltti.

Bilindiği üzere bir süredir Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu büyük bir aşk yaşıyor ve kimseden de saklanmadan, gözler önünde yaşanan bir aşk bu… Seda Sayan, Ezgi Eyüboğlu hakkındaki düşüncesini de açıkladı.

Ünlü sanaçtı, “Benim idealimdeki gelinden çok, oğlumun mutlu olması önemli. Çünkü Allahım esirgesin benim bir tane yavrum var. Belki evlenecek, olmayacak, başka evlilik yapacak, bunların hiçbirini bilemeyiz. Benim kafamda gelin modeli yok. İyi olsun yeter. İyi. Evet doğru. Oğlumu sevsin yeter. Ben çok eğlenceli bir kaynana olurum. Ben çok eğlenceli bir kadınım. Bana gelin olacak kız bence çok şanslı. Kendini ti’ye alan, kendiyle dalga geçebilen bir kayınvalidesi olacak” açıklamasını yaptı.

Ezgi Eyüboğlu'na Seda Sayan'dan gelin onayı çıktı! 7

Seda Sayan, Oğulcan Engin’in çok vicdanlı olduğunun da altını çizdi ve Ezgi Eyüboğlu’nu kırmamak için de özenli cümleler kurdu. İşte Seda Sayan’ın Ezgi Eyüboğlu’na bakışı:

“Benim çocuğum çok vicdanlı, vicdan içimizdeki Allah’ın sesi, inşallah Allah onun karşısına vicdanlı bir kızla evlilik yapmayı nasip etsin. Karşısına çıkarsın demeyeyim, Ezgi kırılmasın. Ezgi mutlaka ki öyledir. Vicdanlı bir kızdır. Ezgi güzel bakıyor, iyi yetiştirilmiş bir kız… Beğeniyorum. Bir gün kendi kararlarını kendileri verecekler.”