Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı büyük tehlike altında, mutlaka önlem alınmalı!

Acun Ilıcalı büyük tehlike altında, mutlaka önlem alınmalı!

tarafından ker_def

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın başı Masterchef Türkiye programından gönderilen ve sonrasında da vukuatları bir türlü bitmeyen Murat Özdemir ile dertte.

Çeşitli çevrelerden eleştiriler alan ve Özdemir’in bu noktaya gelmesinde katkısının olduğu iması yapılan Acun Ilıcalı, bu eleştirilere sert çıkmıştı. tv8’in patronu olmasının kanaldaki her türlü konunun hesabının kendisine sorulmasına sebep olamayacağını anlatan Ilıcalı, şimdilerde ise Murat Özdemir’in tehditleri ile karşı karşıya.

Papağana işkence ettiği gerekçesiyle akıl hastanesinde tedavi altına alınan Murat Özdemir’in 9 Aralık’ta yaptığı canlı yayında Acun Ilıcalı’yı tehdit ederek “Aklın varsa içeride öldür beni” dediği ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı’yı tehdit ettiği görülen Özdemir’in “Olsun Acuncum senin için de yatarız. Ben içerde kafayı bi kurayım… Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma” dediği de görülüyor.

Acun Ilıcalı büyük tehlike altında, mutlaka önlem alınmalı! 7cali

Öte yandan Özdemir’in papağanın boğazını sıktığı gece karakola gidenler arasında yer alan Ömür Gedik de; “Sorgu sırasında polislere ‘Getirin o papağanı, ben pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var’ diyordu. Belki de şova devam ediyor… Bence Acun da tehlike altında… 3 metre vardı aramızda ben ürktüm…” demişti.