Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’nın Hadise ile ilgili iddiası herkesi şoke etti!

Acun Ilıcalı’nın Hadise ile ilgili iddiası herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

O Ses Türkiye yarışması, geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu sezon çok daha başarılı bir performans sergiliyor. Acun Ilıcalı’nın Beyazıt Öztürk ve Seda SAyan’ı jüri üyeleri olarak programa katmasının bu durumda önemli bir etkisi olduğu gözleniyor.

Ilıcalı’nın programının magazin gündeminde yer almasını sağlamak için yaptığı bazı hareketler dikkaterden kaçmıyor. Jüri üyeleri arasındaki atışmalarda ortalığı daha da karıştıracak söylemlerde bulunmaktan çekinmeyen Ilıcalı, ayrıca sunucu Saadeti de öne çıkartmak için çaba sarf ediyor.

25. bölümü 25 Aralık Salı akşamı izleyiclierle buluşan O Ses Türkiye yarışmasında Ilıcalı, Hadise hakkında herkesi şaşırtan bir iddiayı ortaya attı.

Geçtiğimiz sezonlarla ilgili Hadise’nin güzel kızları elediği iddiasını ortaya atan Ilıcalı, magazin gündeminde de yer almayı başardı.

Daha önce de benzer bir söylemde bulunan Acun Ilıcalı, bu konuda örnek vermeyi de ihmal etmedi. Ilıca’nın bu sözlerine ise Hadise’den yanıt gecikmedi.

ACUN, ISITIP ISITIP AYNI KONUYU GÜNDEME TAŞIYOR

Acun Ilıcalı’nın Hadise ile ilgili iddiası herkesi şoke etti! 8

Daha önce Karima örneğiyle Hadise’nin güzel kızları erken elediğini iddia eden Acun Ilıcalı, bu kez geçen yıl yarışan Nazrin Efendizade’nin görüntüsünü ekrana getirip aynı soruyu yöneltti.

Milliyet’in programdan aktardığı bilgilere göre Acun Ilıcalı, “Görüntüleri gördüm, gözlerime inanamadım. Hadise’nin takımındaki güzel kızlar üçüncü turu görememiş, düelloyu gören yok” ifadelerini kullandı.

Başarılı yapımcı, görüntüler ekrana gelmeden önce “Nazrin geçen sene güzelliği ile bütün jürileri etkilemişti. Bütün hevesiyle ve heyecanıyla Hadise’yi seçmişti” dedi.

Acun Ilıcalı’nın Hadise ile ilgili iddiası herkesi şoke etti! 9

Jüri üyesi Hadise’nin “Ne yapayım? Eleyen kız da çok güzel” sözleriyle kendini savunması üzerine Ilıcalı, “Güzeli güzle mi kırdırdın?” karşılığını verdi.

Acun Ilıcalı, bu konuşmaların bir şaka olduğunu ve yanlış anlaşılmamasını özellikle belirtti.

Tabii ki izleyiciler Ilıcalı’nın bu konuyu programın gündem olması için ısıtıp ısıtıp getirdiğinin de farkındaydı.