Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’nın Şevval Sam’a teklifi ve aldığı yanıt şoke edici!

Acun Ilıcalı’nın Şevval Sam’a teklifi ve aldığı yanıt şoke edici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Şevval Sam, yıllar öncesinde yaşanan bir olayı Youtube’da yayınlanan ve Zeynep Ocak’ın sunduğu ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ isimli programda anlattı.

Acun Ilıcalı’nın yıllar önce kendisini aradığını söyleyen ünlü oyuncu, o dönemde Antalya Altın Portakal’da jüri üyeliği yaptıktan sonra kendisine program teklifinde bulunduğunu söyledi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması için Acun Ilıcalı’nın ilk jüri üyesi olması teklifini kendisine yaptığını belirten Şevval Sam bu teklifi kabul etmediğini dile getirdi. Programdan birçok kişinin iyi paralar kazandığını ama kendisinin o noktada olmayı istemediğini ifade eden Şevval Sam, Acun Ilıcalı’nın yıllar sonra kendisini arayarak bir kez daha teklifte bulunduğunu belirtti.

Ancak Sam, yine teklifi kabul etmedi. Peki Şevval Sam’ın birçok ünlü için bulunmaz nimet olarak gördüğü bu teklifi neden kabul etmedi? Ünlü oyuncu bu konuyu şöyle açıkladı:

“Bu memlekete gelen bu program formatının ilk teklifi bana aslında yapıldı. Yetenek Sizsiniz için… Acun beni aradı, Şevval böyle böyle bir format getiriyorum. Yıllar öncesinde. ‘Sen jüri olur musun’ dedi. Ben de tam Antalya Altın Portakal’ın jürisinden çıkmıştım.Jüri fikri, bir kere empati duyulumum çok yüksek olduğu için birden gözümde ‘yetenek sizsiniz ya da yeteneksizsiniz’ demem lazım. Ben birisine çok kötü falan diyemem.’Ben diyemem Acuncuğum, beni affet’ dedim.’Peki sen bilirsin’dedi.Yıllar sonra bana tekrar sordu. Fakat ben hala aynı fikirdeyim. O zannetti ki ben bundan pişman olacağım, insanlar inanılmaz paralar kazandılar. Müthiş bir şöhretler. Ama ben hala aynı noktadayım. İnsanlara sen çok kötü, berbat, iyi falan diyemeyeceğim. Yine olsa yine yapmazdım, iyi ki de kabul etmemişim.”