Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisi kadrosunda önemli bir ayrılık gerçekleşti!

Ada Masalı dizisi kadrosunda önemli bir ayrılık gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşan Ada Masalı dizisi, düşük reytinglerine rağmen yoluna devam ediyor. Kanalın yayındaki tek dizisi olma özelliği gösteren Ada Masalı, genç isimlerin başarılı oyunculuk performanslarına sahne oluyor.

Bu isimlerden birisi de Batu karakterini canlandıran Erdem Kaynarca…. Star TV’nin düşük reytinglerine rağmen ayakta tutmak için çaba harcadığı Ada Masalı’nda ayrılık gerçekleşti… Yeni hazırlanan Annemizi Saklarken isimli dizi için yapılan oyuncu arayışlarında Erdem Kaynarca ile de görüşüldü. Ojo Pictures tarafından hazırlıkları devam eden yeni dizide Erdem Kaynarca’nın da yer alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Erdem Kaynarca, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Birçok tiyatro oyununda rol alan Kaynarca, ayrıca dizilerde ve sinema filmlerinde de bulundu.

Kalp Atışı dizisindeki Mehmet karakteri ile dikkat çeken oyuncu; Bir Deli Rüzgar, Yasak Elma, Alef, Gençliğim Eyvah, Şeref Bey gibi yapımlarda tecrübe kazandı.

Batu karakteri ile Ada Masalı dizisinde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Annemizi Saklarken isimli projede Bora karakterini canlandıracak.

Dizinin etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Kutsi, Hande Doğandemir, Ece Yaşar, Derya Pınar Ak, Emir Doğrul, Elif Kurtaran, Merve Sevin, Pervin Bağdat, Hatice Aslan ve Güngör Bayrak şu anda kadroda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.