Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin büyük beğeni toplayan dizisi için final kararı şoke etti!

atv’nin büyük beğeni toplayan dizisi için final kararı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları ekrana gelmekte olan Gül Masalı dizisinin final yapmasına karar verildi. Pazar günleri reyting yarışında geride kalan Gül Masalı dizisinin çekimleri Isparta’da yapıldı.

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ortalarında Keremcem’in de ekibe katılması büyük sürpriz olmuştu. Bir aşk masalı olarak dikkatleri çeken dizinin Isparta’nın güzelliklerini sergileyen bir yapıma dönüşmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjileri ile Gül Masalı dizisi 17. bölüme kadar gelebilmeyi başardı. Dizinin finali 16 Ekim Pazar günü ekrandaki yerini alacak.

17. bölümde final yapacak olan diziye atv’nin bu zamana kadar süre tanıması ve ekranda tutması da izleyicileri memnun eden bir karar oldu. Birçok televizyon kanalında düşen reytingler sonrası hızlıca yayından kaldırma kararları alınırken, atv sabır gösterdi.

atv'nin büyük beğeni toplayan dizisi için final kararı şoke etti! 7

Final olmasına üzüldüklerini belirten dizi hayranları yine de keyifli bir hikaye izlediklerini, farklı duygular yaşadıklarını ve bu zamana kadar da devam etmesi ile izleyici memnuniyetinin sağlandığını belirten yorumlarda bulundular.

Kaliteli ve etkileyici bir hikayenin daha bitecek olmasından rahatsız olan dizi hayranları, başrol oyuncularının yanı sıra Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz gibi genç oyuncuların performanslarının da çok iyi olduğu yönünde paylaşımlarda bulundu.

Gül Masalı dizisinin 16 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 17. ve final bölümünden fragman da paylaşıldı. Dizinin nasıl bir sonla veda edeceği de şimdiden merak konusu oldu.