Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde iki inatçı keçiden hangisi ilk itirafı yapacak!

Ada Masalı dizisinde iki inatçı keçiden hangisi ilk itirafı yapacak!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de gerçekleşiyor. Yaz enerjisini ortaya çıkartan dizide başrol oyuncularının uyumu ve yüksek enerjisi de çok ilgi çekti.

Ada Masalı dizisinin 4.bölümünde reytingler biraz düşük gelmişti, yeni bölümde yeniden yükseliş olup olmayacağı merakla bekleniyor. Dizinin 5. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. İşte özet bilgiler ve 5. bölüm fragmanı:

Poyraz’ın iskeleye gelip ‘gitme!’ demesi Haziran’ı çok etkiler. Genç kadın bunun altındaki nedeni anlamaya çalışırken Poyraz da Haziran’ın neden hemen kalmaya ikna olduğunu sorgular. İki inatçı keçi, aralarındaki büyülü çekimin itirafını karşısındakinden duymak için birbirlerinin üzerine giderler. Bütün Ada, Poyraz’ın iskelede Haziran’a gitme demesini konuşur. Bu sırada Buray konseri biletleri hızla tükenir.

Otel açılışı belli ki gayet sükseli olacaktır. Son bir pürüz kalmıştır; belediye denetimi… O otelin açılmasını en az Hakan kadar istemeyen İdil, devreye girer. Haziran ve Poyraz’ı yeni bir sorun beklemektedir. Üstüne de konser sanatçısı Buray’ın gitaristi de sağlık sorunları yaşar. Haziran ve Poyraz, sorunları çözmek üzere el ele verir.

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

Yayın Günü: 13 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 5. Blm

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)