Ana sayfa Dizi Haberleri Artık başlasın dedirten atv’nin çok merak edilen bir dizisi var!

Artık başlasın dedirten atv’nin çok merak edilen bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında fragmanları yayınlanmaya başladığından bu yana İkimizin Sırrı dizisini bekleyen geniş bir izleyici kitlesi oluştu. Üst üste yeni görüntülerin yayınlandığı dizi için, sosyal medyada çeşitli videolar ve fotoğraflar da paylaşılıyor. Bu paylaşımların da etkisiyle dizi hayranları İkimizin Sırrı’nı çok merak etmeye başladı.

Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisini başrolde buluşturan dizinin etkileyici bir hikayesinin olduğu tahminleri var… Bir anne ile kızının hikayesini anlatacak olan İkimizin Sırrı, bir dram yapımı olarak öne çıkıyor… atv ekranlarında ne zaman başlayacağı henüz belli olmayan dizi için üst üste fragmanlar yayınlandığı için yakında başlama ihtimalinin yüksek olduğu düşünülüyor.

İkimizin Sırrı’nın 3. fragmanı bir hayli dikkat çekti. “Çocuk olan bendim anne, benim ihtiyacım vardı sana ama sen yoktun” şeklindeki sözler de ilgiyi artırdı. Etkileyici bir dram hikayesi izleyicileri bekliyor.

“İnsan umudu ve aşkı olmadan ne yapabilir? Alp’in arayışı ise bu ikisini bulduğunda sona erecek!” Tanıtımlara yansıyan bu sözler dikkat çekici… Alp karakterini Aras Aydın canlandırıyor. Leyla Feray’ı ise Neva karakterinde izleyeceksiniz.

Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye son olarak Sacide Taşaner de katıldı. Aşağıdaki videodan İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 3.fragmanını izleyebilirsiniz. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz duyurulmadı.