Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı silip süpürmeye devam ediyor! Tekrarı bile Kalp Yarası’nı geçti!

Ada Masalı silip süpürmeye devam ediyor! Tekrarı bile Kalp Yarası’nı geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ekranın yeni dizileri arasındaki reyting ve sosyal medya mücadeleri kanlı bir savaş misali devam ediyor. Yeni diziler bir bir ekrana gelmeye başlarken zaferi kimin kazanacağı çok merak ediliyor.

Belli ki bu yazın en çok dikkat çeken dizisi Ada Masalı oldu. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Star TV dizisi, tekrarlarıyla bile ortalığı silip süpürmeye devam ediyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 28 Haziran Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi, dün akşam tekrarı yayınlanan Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Ada Masalı’nın dün akşam ikinci bölümü yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz arasındaki uyum ve dizinin geçtiği hayali adanın görüntüleri izleyiciyi öyle bir kendine bağladı ki dizinin ikinci bölümünün tekrarı, dün akşam ilk bölümü yayınlanan Kalp Yarası’nı dahi geçti. Ada Masalı’nın tekrar bölümüyle ilgili gün boyunca 47.245 paylaşım yapıldı.

Ada Masalı silip süpürmeye devam ediyor! Tekrarı bile Kalp Yarası'nı geçti! 7

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan ve başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan’ın yer aldığı Kalp Yarası reytinglerde başarı elde etti. Ancak sosyal medyada Ada Masalı’nın tekrarının gerisinde kaldı. Kalp Yarası ile ilgili gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 12.607 oldu.

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Aşkın Tarifi reytinglerde düşüş yaşarken sosyal medyada da zayıf kaldı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerini paylaştığı Kanal D dizisiyle ilgili gün boyunca 3.714 paylaşım yapıldı.

Sosyal medyada günün en düşük sonucunu alan ise Kahraman Babam oldu. Reytinglerde de düşüş yaşayan diziyle ilgili gün boyunca yapılan paylaşım sayısı sadece 638 oldu.