Ana sayfa Sinema Ada Masalı’ndan sonra setlere dönmeye hazırlanan Ayça Ayşin Turan’a iptal şoku!

Ada Masalı’ndan sonra setlere dönmeye hazırlanan Ayça Ayşin Turan’a iptal şoku!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde yıldızı parlayan kadın oyunculardan Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı dizisiyle yaptığı çıkışın ardından bir süreliğine setlerden uzaklaşmıştı. Güzel oyuncu yeni bir projeyle setlere dönmeye hazırlanırken gelen iptal haberi hayal kırıklığı yarattı.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, Meryem dizisiyle yaptığı çıkışın ardından rol aldığı Zemheri ve Arıza dizileriyle kariyerinde adım adım ilerlemeyi başarmıştı. En son Alp Navruz’la birlikte başrolünü paylaştığı Ada Masalı’yla da kariyerinin zirvesine ulaşmıştı.

Ayça Ayşin Turan dizi sona erdikten sonra dinlenmeye çekilmiş ve yeni bir projede yer almamıştı. Hayranları dört gözle güzel oyuncunun yeniden ekrana dönmesini beklerken Ayça Ayşin Turan, daha çok Alp Navruz’la olan ilişkisiyle gündeme geldi.

Ada Masalı’ndan sonra setlere dönmeye hazırlanan Ayça Ayşin Turan’a iptal şoku! 7

Ancak Ayça Ayşin Turan’la ilgili gelen son haber hayranlarını tam sevince boğacakken büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Bu habere göre Ayça Ayşin Turan, Disney Plus için çekilecek O Gelin Benim isimli filmde rol alacaktı. Turan bu filmde başrolü Serkan Çayoğlu ile paylaşacaktı. Ancak bu haber, iptal kararıyla birlikte geldi. Zira O Gelin Benim isimli film, kadro tamamlanamadığı için iptal edilmişti. Bu haber herkeste büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Ayça Ayşin Turan hayranları güzel yıldızın yeni projesi için bir süre daha beklemek zorunda. Ayça Ayşin Turan kısa süre önce yaptığı açıklamada kadına şiddet konusuyla ilgili bir senaryoda oynamak istemediğini dile getirmişti.

Güzel oyuncu bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirmişti: “O konularda ben çok hassasım. Kadını yeren sahneler çekilirken, onların çekilme biçimleri çok dikkat ediyorum. O yüzden benim için öyle sahnelere dikkat etmek önemli. Oynamak istemem. Gelen senaryoya göre değişir ama bu en hassas noktalarımdan birisi.”