Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın Batu’su Erdem Kaynarca’nın başına talih kuşu kondu!

Ada Masalı’nın Batu’su Erdem Kaynarca’nın başına talih kuşu kondu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin geçen yaz ekrana gelen başarılı dizisi Ada Masalı’nda Batu karakterini canlandıran genç oyuncu Erdem Kaynarca’nın şans yüzüne güldü. Yakışıklı oyuncu ATV’nin yaz dizisi Gül Masalı’nda başrolü kaptı.

30 yaşındaki yetenekli oyuncu Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Dizi dünyasına ilk adımı Kalp Atışı dizisinde canlandırdığı Mehmet karakteriyle attı.

Erdem Kaynarca, ardından Gençliğim Eyvah dizisinde canlandırdığı Çavi Bozoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu bugüne kadar Bir Deli Rüzgar, Alef, Şeref Bey ve Yasak Elma dizilerinde rol aldı. Erdem Kaynarca en son Ada Masalı dizisiyle ekrana geldi.

Ada Masalı’nın Batu’su Erdem Kaynarca’nın başına talih kuşu kondu! 7

Bugüne kadar yan karakterleri canlandıran Erdem Kaynarca’nın başına talih kuşu kondu. Kaynarca ATV’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı’nda başrolü canlandıracak. Pastel Film tarafından çekilecek dizide Erdem Kaynarca’nın partneri Gülper Özdemir olacak.

Senaryosu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu tarafından kaleme alınacak dizinin çekimleri Isparta’da gerçekleştirilecek. “Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir” sloganıyla çekilecek olan dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Şentürk üstlenecek.

Başarılı yönetmen Sadullah Şentürk bugüne kadar Kurtlar Vadisi, O Hayat Benim, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Köprü gibi çok izlenen dizilerin yönetmenliğini üstlenmişti. Yeni dizi Gül Masalı’nın hikayesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.