Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz hazırlıklara başladı bile!

Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz hazırlıklara başladı bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin çok sevilen dizisi Ada Masalı kısa süre önce final yaptı. Ancak kahramanları Haziran ve Poyraz hala unutulmadı. Alp Navruz hayranlarına güzel haberi de verdi. Navruz yeni projeleri okumaya başladığını söyledi.

Ada Masalı dizisi çok kısa süre önce ekranlara veda etti. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un muhteşem enerjisiyle Ada Masalı dizisi iki genç oyuncunun adını tüm dünyaya duyurmasını sağladı. Ada Masalı her iki oyuncu için de çok önemli bir kariyer basamağı oldu.

Dizinin sona ermesiyle her iki oyuncu da tatiline başladı. Çekimlerin İzmir’in Seferihisar ilçesinde devam etmesi sebebiyle bir süredir İstanbul’dan uzak kalan iki oyuncu tatilin keyfini çıkarıyor. Ancak hayranları dört gözle yeni projelerinin ne olacağını bekliyor.

Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz hazırlıklara başladı bile! 7

Alp Navruz’dan güzel haber geldi. İstanbul’da sokakta karşılaştığı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Navruz şu an için dinlenmek istediğini söyledi. Ama yakışıklı oyuncu gelen proje tekliflerini de geri çevirmiyor.

Kendisine senaryolar geldiğini söyleyen Alp Navruz, “”Proje okuyorum bazı projeler geliyor. Değerlendiriyoruz ama daha çok dinlenmeyi seçiyorum. Hikaye önemli benim için kimlerin yaptığına bakarım” dedi.

Ada Masalı’nın final yapmasına şaşırmadıklarını da söyleyen Alp Navruz, “Yazın başlayan bir işti final yapmasını bekliyorduk. Hikayemizin başı sonu belli gibiydi şaşırtmadı bizi. Keşkelerden çok geleceğe bakıyorum gelecekte olacak projelerde olmak daha mantıklı” diye konuştu.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’dan ise henüz bir ses yok. Hayranları büyük bir heyecanla Ayça Ayşin Turan’dan gelecek haberi bekliyor.