Ana sayfa Sosyal Medya Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Hande Soral nazara karşı nasıl önlem aldı?

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Hande Soral nazara karşı nasıl önlem aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Ümit’ karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çiftinden müjdeli haber geldi.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift, mutluluklarıyla magazin dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer alıyor.

Hande Soral, hamile olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Eşinin kucağında, elinde bebeğinin ultrason görüntüsüyle fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu mutluluğuna ve heyecanına hayranlarını da ortak etti.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Hande Soral nazara karşı nasıl önlem aldı? 8

Ünlü çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. İsmail Demirci de aynı fotoğrafı instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun ‘Dad’ yazan şapkası dikkatlerden kaçmadı.

Hande Soral’ın paylaşımına, Aslıhan Gürbüz, Aslıhan Güner, Ceyda Ateş, Derya Beşerler ve Fulya Zenginer’in de  aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaptı.

Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Bensu Soral da ‘Teyze oluyorum’ yorumuyla mutluluğunu paylaştı.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Hande Soral nazara karşı nasıl önlem aldı? 9

Hande Soral bu süreçte nazara karşı önlem almayı da unutmadı. Nazar boncuklu bileklik, kolye ve yüzük takan oyuncu instagramdan paylaştığı fotoğrafına esprili bir dille,  ‘Yoo nazara inanmıyorum derken ben’ yazdı.