Ana sayfa Dizi Haberleri Adanalı, İstanbullu Gelin’de oynamıştı! Maraşlı dizisine konuk oyuncu oldu

Adanalı, İstanbullu Gelin’de oynamıştı! Maraşlı dizisine konuk oyuncu oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Alina Boz ve Burak Deniz’i başrolünde oynadıkları Maraşlı dizisi için heyecan sürüyor. Dizinin yayın hayatına başlaması için hayranları sabırsızlanıyor ama henüz vakit var. Atv’de yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını TIMS&B – Production üstlenirken, görkemli kadrosu ve ezber bozacak hikayesiyle çok konuşulan bir dizi olması bekleniyor.

İlk tanıtımı da yayınlanan dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Burak Deniz, ekrana en son Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti. Ancak o zamandan beri oyuncu ekranda olmasa da PuhuTV için çekilen Yarım Kalan Hayatlar dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile başrolde yer almıştı.

Alina Boz ise Paramparça dizisiyle tanınmıştı. Genç kuşağın başarılı isimlerinden olan Boz, TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin ardından Netflix’in Aşk 101 dizisinde rol almaya başladı. Dizinin 2. sezonu da kısa bir süre önce tamamlanmıştı.

Şimdi bu iki ünlü ismi buluşturan Maraşlı dizisinin ekrana gelmesi bekleniyor heyecanla. Bu arada çekimleri devam eden diziye bir usta oyuncunun da konuk olduğunu Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu.

Daha önce Hayat Bilgisi, Adanalı, Selena, İstanbullu Gelin ve Kimse Bilmez dizilerinde de rol almış olan tiyatro-sinema oyuncusu Hakan Altıner de dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

Adanalı, İstanbullu Gelin'de oynamıştı! Maraşlı dizisine konuk oyuncu oldu 9

Maraşlı dizisinin senaryosunu Ethem Özışık yazarken, yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenmekte. Diide ayrıca, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol alıyor.

İşte dizinin ilk tanıtımı:

Başarılı oyuncu Burak Deniz’in eski asker ‘Maraşlı’ karakterine hayat verdiği dizide, güzel oyuncu Alina Boz, fotoğraf sanatçısı ‘Mahur’ karakterini canlandırıyor.

TEASER AFİŞ YAYINLANDI!

Adanalı, İstanbullu Gelin'de oynamıştı! Maraşlı dizisine konuk oyuncu oldu 10

Maraşlı’nın büyük beğeni toplayan tanıtım yayınıyla birlikte dizinin teaser afişi de görücüye çıktı. Maraşlı ve Mahur karakterlerini tanıtan teaser afiş izleyiciden tam not aldı.

Ekrana gelen ilk tanıtımı ve teaser afişiyle merakı arttıran ve adından söz ettirmeye başlayan dizi, ATV ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayıyor!

Adanalı, İstanbullu Gelin'de oynamıştı! Maraşlı dizisine konuk oyuncu oldu 11

Dizinin konusu; Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.