Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı!

Yasak Elma’nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Yasak Elma dizisinde birbirlerinden hiç hazetmeyen Yıldız ve Ender karakterleri ile ekrana geliyor Şevval Sam ve Eda Ece. Ancak kamera önünde durum çekişmeli olsa da kamera arkasında çok yakın bir dostluk söz konusu. İki oyuncu, öyle ki tatil günlerinde de buluşuyor ve pandemi öncesi yurt dışı gezilerine de gidiyordu.

Eda Ece ve Şevval Sam’ın dostlukları, sosyal medyadan yaptıkları pek çok paylaşımla da görülmekte. Diziye yeni katılan Nesrin Cavadzade’nin de bu iki isimle dostlukları dikkat çekiyor. Kamera arkasında eğlenceli anlarını paylaşan Eda Ece’nin son paylaşımı ise şaşırttı.

Çünkü iki oyuncu bu kez Yasak Elma’nın değil, bir başka setteydi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları Sadakatsiz dizisinin setini ziyarete gitti iki oyuncu.

Aslında bu ziyaretin iki nedeni vardı. Birincisi Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinde oynuyor. İkincisi de Sadakatsiz’in yönetmeni, 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisinin yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt.

Eda Ece ve Şevval Sam, her fırsatta görüşmeye çalıştıkları, sevgi sözleriyle ve özlemle andıkları Neslihan Yeşilyurt ile iş dışında da görüşüyorlar. Yeşilyurt’u setteki çekimlerde ziyaret eden Eda Ece ve Şevval Sam, Tarık Emir’i de aralarına alarak neşeli pozlar verdiler.

Eda Ece, o keyifli anlarını instagram sayfasının story bölümünden paylaştı. Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, dizide Selçuk isimli üç kağıtçı bir adam rolünde. Tekin, ilk kez bir dizide yer alıyor.

İşte Eda Ece’nin Sadakatsiz setinden paylaşımları…

Yasak Elma'nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı! 11

Yasak Elma'nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı! 12

Yasak Elma'nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı! 13

Yasak Elma'nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı! 14

Yasak Elma'nın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin setine baskın yaptı! 15