Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane dizisinin ibretlik durumu! Adı Efsane nereden nereye geldi?

Adı Efsane dizisinin ibretlik durumu! Adı Efsane nereden nereye geldi?

tarafından ker_def

Adı Efsane dizisinin ibretlik durumu! Adı Efsane nereden nereye geldi? 10

Tek başlarına başarma konusundaki mesajlarını veren gençlerin performansına gelince… ‘Adı Efsane’nin Erdal Beşikçioğlu’nun koçluğu olmadan da yürüyebileceğini ispat için var güçleriyle mücadele ettikleri kesin… Ki, bu mücadelenin de hakkını fazlasıyla veriyorlar doğrusu.

Öte yandan bu mücadelenin en büyük destekçilerinin, oyunculuğunu çok beğendiğim Şenay Gürler ve Ferit Kaya olduğunu da belirteyim! Kocasını ve varlığını kaybedip babadan kalma eve 17 yıl sonra dönerek eski aşkıyla karşılaşan Reyhan ile kızı Naz’ın öyküsüyle birlikte farklı bir boyut kazanan ‘Adı Efsane-İkinci Devre’de mafyatik Ozan karakterinin de ‘mektepli’ olmaktan soyutlanan içeriğin gelişimine katkısı büyük.

Anlayacağınız ‘Adı Efsane-İkinci Devre’nin içeriği ilkinden daha geniş çaplı! Sadece basketbol ve takım davasıyla sınırlı değil artık. İşin içinde geçmişin hesaplaşmaları ve geleceğin hesapları da var. Dahası diziye yeni katılan karakterlerin öyküsü daha dişe dokunur nitelikte. Üstelik sahnelerin ruhu da gayet yerinde… Yani sahneler gayet güzel kurulmuş ve eskisinden yenisine karakterlerin canlandırmalarında göze batacak ciddi sorunlar yok.