Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisiyle ilgili en büyük tüyoyu Özgü Kaya verdi! Ters köşeler bitmedi!

Kimse Bilmez dizisiyle ilgili en büyük tüyoyu Özgü Kaya verdi! Ters köşeler bitmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv’de 2. bölümü yayınlanan Kimse Bilmez dizisi, reytinglerde zirveye çıkarak yaza damgasını vuracağını göstermiş oldu.

Dizide Sevda karakterini oynaya Özgü Kaya, Adı Efsane dizisinin ardından Mehmetçik Kutül Amare dizisinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bu kez Keremcem ve Engin Hepileri ile birlikte başrolde yer alıyor.

Özgü Kaya, dizi henüz başlamadan önce atv’nin programı Dizi TV mikrofonuna konuşmuş ve ilerleyen bölümlerin çok şaşırtıcı olacağını vurgulamıştı.

Oyuncu, dizideki ters köşe sahnelere değinerek, ilerleyen bölümlerde şaşırtıcı gelişmelere izleyicinin hazır olmasını söylüyordu.

Kaya, “İlk başta baktığımızda çok sürpriz bir şeyle karşılaşıyoruz.Gülümseyerek geliyor ve bir not bırakıyor. Notta ‘kurtar beni’yi görünce hepimiz şaşkına uğruyoruz. Görünenin çok arkasında çok ters köşe olacakları bir senaryo. O yüzden çok şaşıracağımız bir hikaye ile karşılaşacağız” diye konuştu.

Çok iyi bir ekip ile birlikte olduğu için mutlu olduğuna değinen Özgü Kaya; Keremcem, Engin Hepileri ve Ahmet Mekin’in bu projede rol almasının kendisi için çok büyük bir şans olduğunu belirtti.

Özgü Kaya, “İnanılmaz çok şey öğreneceğim insanlarla çalışıyorum. Senaryo bana ilk geldiğinde, uzun zamandır beklediğim karakter ve hikayeydi benim için. Hem enerjisi hem yaşı, durduğu güçlü bir taraf olması açısından gerçekten içime çok sinen ve heyecanla beklediğim bir karakter benim için” dedi.