Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi dizisinden beklenmeyen sonuç!

Adı Sevgi dizisinden beklenmeyen sonuç!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının yeni dizisi Adı Sevgi, atv’nin iddialı yapımlarından birisi. Dizi, bir kaç hafta önce ekran yolculuğuna başlamıştı. Hikayesi ile umut aşılayan dram dizisi Adı Sevgi’nin Pazar akşamları yayınlanan Yargı ve Teşkilat dizileriyle dişli bir rakip olacağı da bekleniyordu.

Başrollerinde Kuzey Yıldızı dizisindeki Feride karakteri ile başarılı çıkış yapan genç oyunculardan Gizem Güneş ve yine genç kuşağın sevilen isimlerinden Yunus Emre Yıldırımer’in yer aldığı dizi, bu hafta 4. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizide Elif öğretmenin, genç yaşta evlendirilen kız çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadele anlatılıyor. Toplumun kanayan bir yarasına parmak basan dizide, en çok da Elif öğretmenin bitmek bilmez mücadele azmi sayesinde kız çocuklarının kurtarılışını ve bu hikayeden umut dolu bir mesaj çıkarılmasını izlemek, dizinin takipçileri açısından heyecanlı bir süreç.

Fakat atv’nin bu dizisi, Pazar akşamlarının beklenen reyting sonuçlarını alamaması nedeniyle takipçilerini de üzüyor. İlk bölümüyle iddialı bir çıkış yapan dizinin 3. bölümünde aynı iddiayı sürdüremediği görülmekte. Elif ve Emir’in ekran uyumunu izleyici beğendi. Hikayenin konusu zaten herkesin içini yakıyor. Etkileyici oyunculuklar da eklenince, Adı Sevgi dizisinden daha yüksek reytingler beklendi.

Adı Sevgi dizisinden beklenmeyen sonuç! 6

Son bölüm reytingleriyle ve sosyal medyadaki etkileşimiyle dizinin bekleneni ortaya koyamadığı görülüyor! Böylece uzun soluklu bir dizi olması yönündeki beklentiler nedeniyle tehlike çanları çalmaya başladı reytingler adına!

Teşkilat dizisinin gölgesinde kalan Adı Sevgi dizisi, sosyal medyada son bölümüyle 88 bin paylaşım alırken, Yargı dizisi 66 bin paylaşımla üst sıralardaydı. Adı Sevgi dizisi ise 8 bine yakın mesaj aldı. Aradaki fark, durumu ortaya koymakta!

Adı Sevgi dizisinden beklenmeyen sonuç! 7

Reytinglerde de rakipleri ile aradaki farkı iyice büyütüyor Adı Sevgi dizisi! Pazar akşamı yayınlanan yapımlar arasında ilk 10 sıralamasında Adı Sevgi dizisinin tüm kişiler kategorisinde 6. sırada. Ancak AB’de on üçüncülük ve ABC1’de de onunculuk almasıyla dikkat çekti!

Kanalın dram yapımı olarak büyük bir beklenti içinde ekrana getirdiği Adı Sevgi dizisi, ilk bölümdeki reytinglerin devamını getiremedi! Bundan sonraki haftalar ise dizi adına kritik bir süreç!

Tüm kişiler kategorisindeki 6.lığı ve reytingi dizi adına halen umutların varolduğunu da ortaya koyuyor. Fakat AB ve ABC1 kategorilerindeki düşük oranları, büyük hüsran!

Dizinin başarılı olması için hem kamera önü hem de kamera arkasında büyük bir uğraş veriliyor. Tüm bu emeklerin karşılığını bulması herkesin ortak dileği. Fakat izleyiciyi çekmek ve heyecanı yükseltmek için şimdiden önlemlerin alınması gerektiğini de ortaya koymakta bu reytingler. Bakalım ilerleyen haftalarda güç toplayabilecek mi Adı Sevgi dizisi? İzleyip göreceğiz…