Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile bir kez daha fenomen bir karaktere hayat verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, çıkan kriz nedeniyle 2021 yılının sonbaharında final bile yapamadan bitirilmiş oldu. Dizinin çekilen 200. bölümünün yayınlanmamış olması da izleyicilerin içinde kalan yaralardan birisi oldu.

Oktay Kaynarca ise hemen kolları sıvadı ve yeni bir dizi öncesinde arkadaşları ile birlikte yapım firması kurdu ve sonrasında da çok etkili bir proje için hazırlıklara başladı. 2022 yılının başlarından itibaren hem senaryo hem ekip oluşturma hem de oyuncularla anlaşma konularında yoğun bir dönem geçiren Oktay Kaynarca, tüm zorlukları aştı ve yapım ortakları ile birlikte yeni bir projeyi ortaya koydu.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv’nin yeni dizisi için çekimler başladı. Özbekistan’da ilk kez yapılan çekimlerin tamamlanmasının ardından bir süre dinlenen dizi ekibi, ardından da İstanbul’da çekimlere başladı. Oktay Kaynarca’nın geçtiğimiz gün sette ağırladığı Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisi ise dostluğun devam ettiğini göstermiş oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma! 8

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi hayranları için de bu buluşta hem nostaljik anlamı olan hem de oyuncuların dostluklarının samimiyetiyle öne çıkartıldı. Dizinin hayranları ani gelen final nedeniyle şaşkına dönmüştü. Birçok izleyici hala Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı özlüyor. Bu özlemin en önemli nedenlerinden birisi de 10 sezon bile sürebilecek bir hikayeye sahip olan dizinin yayıncı ile yapımcı arasında çıkan anlaşmazlık sonucu bitirilmiş olması.

Yani ne hikayesi ne diziye duyulan sevgi ne de oyuncuların performanslarından kaynaklanan bir durum değildi. Yarım kalan aşklar gibi diziye olan özlemini her seferinde sosyal medya mesajları ile sergileyen izleyiciler, 3 ünlü oyuncunun bir yıla yakın bir süre sonra yeniden buluşmasını çok anlamlı buldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma! 9

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setine giden Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer, hem Oktay Kaynarca ve arkadaşlarına destek verdi hem de dostluğun daimi olduğunu ortaya koydu.

Bu ziyaretten en çok hoşlananlar ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi burukluğunu yaşayan izleyiciler oldu.