Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adı Sevgi dizisine başlayan Nihan Büyükağaç’tan ayrılık kararı!

Adı Sevgi dizisine başlayan Nihan Büyükağaç’tan ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazar akşamı buluşmaya başlayan dram ve umut dizisi Adı Sevgi’nin önemli oyuncularından birisi de Nihan Büyükağaç oldu. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2006 yılında Fırtına isimli diziyle setlerde yer almaya başladı.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Gülşah Hatun karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, birçok dizi ve sinema filminde bulundu. Son dönemde üst üste projelerde görmekte olduğumuz oyuncu; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Seni Çok Bekledim, Menajerimi Ara, Ada Masalı gibi yapımlarda farklı rolleri canlandırdı.

2022 yılına Adı Sevgi isimli atv dizisiyle başlayan Nihan Büyükağaç, ayrıca özel hayatıyla ilgili de çok önemli bir karar aldı. Tecrübeli oyuncu, ses teknisyeni olan eşi Murat Şentürk ile ayrılma kararı verdi.

Çiftin bir süredir evlerini ayırdığı ve fikir ayrılıkları yaşadıkları ortaya çıktı. Sonrasında ise anlaşmalı olarak boşanmak için girişimde bulunan Nihan Büyükağaç, amacına ulaştı. Gelen haberlere göre çiftin anlaşmalı olarak boşandıkları belirtiliyor.

Adı Sevgi dizisine başlayan Nihan Büyükağaç'tan ayrılık kararı! 7

Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrolünde yer aldığı Adı Sevgi dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Nihan Büyükağaç, Macide Baykara isimli karakteri canlandıracak.

Yargı ve Teşkilat isimli pazar akşamları yayınlanan dizilere rakip olarak gelen Adı Sevgi, küçük yaşta evlendirilen kızların acı dolu hikayesini, içine umut katarak anlatacak.

Nihan Büyükağaç da bu dizide Bayraka ailesinin güçlü hanımı olarak yerini aldı.