Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranlarından Kara Para Aşk çılgınlığı!

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranlarından Kara Para Aşk çılgınlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı Kara Para Aşk dizisi ilk kez 12 Mart 2014 tarihinde yayınlanmıştı. 15 Temmuz 2015 tarihinde 54. bölümü ile birlikte final yapan dizinin ardından her yıl 12 Mart’ta hayranlar sosyal medyadan bu önemli tarihi hatırlatan paylaşımlar yapıyor.

2022 yılının 12 Mart günü yine dünyanın birçok ülkesinden özellikle de Engin Akyürek hayranları, Kara Para Aşk dizisi hatırlatması ile dikkatleri çekti. 8 yıl önce hem Tuba Büyüküstün hem de Engin Akyürek’e çok büyük popülerlik kazandıran dizinin yıldönümü geride kaldı.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranlarından Kara Para Aşk çılgınlığı! 10

Ancak Engin Akyürek hayranlarının on binlerce mesaj paylaşarak oluşturduğu etkileşim dalgası dünyanın birçok ülkesini etkiledi… Engin Akyürek hayranları, hoş mesajlarla oyuncuyu tebrik etti.

Bir dizi hayranı, “8 yıldan beri dünyanın sevdiği bir dizi ve karakteri büyük başarılara imza atan En iyi Türk aktör #EnginAkyürek e tebrikler” diye yorum yazdı.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranlarından Kara Para Aşk çılgınlığı! 11

Dizinin Güney Amerika ülkeleri başta olmak üzere hem Çin hem Kore hem de Rusya gibi ülkelerde bile yayınlandığını belirten Kara Para Aşk hayranları, 700 milyondan fazla kişinin bu yapıma ilgi gösterdiğini vurguladı…

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranlarından Kara Para Aşk çılgınlığı! 12

Türk dizileri içinde bugüne kadar en çok konuşulan ve en iyi gelir getiren yapımların başında da Kara Para Aşk geliyor.

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün uyumu hala akıllarda ve ikili yıllar sonra 2021’de Sefirin Kızı dizisinde yeniden buluştukları zaman bu durum hayranlarını mest etmişti.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranlarından Kara Para Aşk çılgınlığı! 13

Yurt dışında Black Money Love ismi ile yayınlanan dizi bir Ay Yapım projesiydi… Türkiye’nin tanıtımına da çok katkısı bulunan Kara Para Aşk, unutulmaz yapımlar arasında yerini aldı.

Kara Para Aşk dizisinin üzerinden 8 yıl geçti ama hala hayranları bu diziyi ve başrol çiftini unutmadıklarını sergileyen mesajları ile sosyal medyada büyük bir anma etkinliği gerçekleştirdi.