Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi sona erdi ama arkasında bazı soru işaretleri bıraktı!

Adı Sevgi sona erdi ama arkasında bazı soru işaretleri bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de ekrana gelen Adı Sevgi dizisi dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Düşük reytingleri sebebiyle ekran ömrü kısa süren dizinin finali izleyiciler tarafından çok eksik bulundu.

Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerini paylaştığı Adı Sevgi dizisidün akşam yayınlanan 11. bölümüyle ekranlara veda etti. Yargı ve Teşkilat gibi çok güçlü rakiplerin karşısında reytinglerde çok zayıf kalan dizi kadına yönelik şiddet sahneleriyle dikkat çekiyor ve tepki topluyordu.

Ancak final bölümü izleyiciler tarafından çok eksik bulundu ve arkasında bazı soru işaretleri bıraktı. En büyük eksiklik büyük yemek sahnesinin olduğu final sahnesiydi. İzleyiciler bu sahnede neredeyse her karakterin bulunduğuna ancak bir tek Zeynep’in eksik olduğuna dikkat çekti. Başrol oyuncularından biri olan Zeynep’in bu sahnede yer almaması izleyici tarafından çok saçma bulundu.

İzleyiciye göre finaldeki bir başka saçma ayrıntı da Volkan’ın ölüp ölmediğiydi. İzleyiciler Volkan’ın ölüp ölmediğini anlayamadıklarını belirtirken Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in canlandırdığı Elif’le Emir’in hiç öpüşmemesi de dikkatleri çekti.

Bu arada Adı Sevgi, final bölümüyle reytinglerde yine çok düşük kaldı. Dizi 2 bandındaki puanıyla tüm izleyicilerde altıncı olurken AB ve ABC1’de de 1 bandındaki puanıyla 15 ve 12. oldu. ATV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Adı Sevgi isimli dizi bir umut hikayesi olarak ortaya çıktı. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisi de çok başarılı bir dizi çifti olarak sosyal medyadan konuşuldu.

Çocuk gelin sorunu ile kız çocuklarının eğitim haklarının engellenmesi konularında farkındalık oluşturan proje aslında konusu itibariyle daha çok ilgi çekmesi beklenen bir yapımdı. Ancak pazar akşamları Yargı ve Teşkilat gibi iki güçlü dizinin karşısında Adı Sevgi yeterince varlık sergileyemedi.