Ana sayfa Dizi Fragmanları Adı Zehra dizisinde herkes sabıkalı! Suça bulaşmayan yok! Tek bir kişi hariç!

Adı Zehra dizisinde herkes sabıkalı! Suça bulaşmayan yok! Tek bir kişi hariç!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni başlayan ve çok sevilen dizisi Adı Zehra’nın 7. bölüm 1. tanıtımı, herkesi heyecanlandırdı.

Başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, İnanç Konukçu ve Hatice Aslan’ın paylaştığı dizide Genco dışında herkesin kirli bir sırrının olması dikkat çekiyor.

 

Dizinin tek masum adamıysa Genco gibi duruyor. Genco dışında herkesin kirli bir sırrı olması, izleyenlerin gözünde Genco’yu daha da yüceltiyor. Genco’nun Hande’ye olan aşkının en az kendisi kadar temiz olduğunu düşünen izleyenler, Genco’ya bayılıyor.

Entrikalardan beslenen pek çok dizi gibi Adı Zehra’da da karakterlerin geçmişlerinde hep bir sır saklı. Diziyi izleyenlerin en büyük dileği şu an için temiz görünen Genco’nun da ilerleyen bölümlerde konu sıkıntısı çekilmesi durumunda bir sırrının ortaya çıkıp bu masumiyetin bozulmaması.

Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatıyor.

ADI ZEHRA DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA

Diziyi takip edenler Hande ve sırları, Şule’nin yaptıkları, Serkan’ın geçmişi derken iyice entrikaya boğulan dizide Genco ve Zehra aşkının nefes aldırdığı görüşünde. Zehra’nın da son bölümde Genco’ya yakınlığının artmasıyla aşkın her kötülüğe karşı durabilecek gücü sayesinde ikilinin her zorluğu aşacağı görüşünde.

Sosyal medyada izleyiciler “Dizinin en masumu Genco!”, “Genco sen nasıl güzel bir adamsın!”, “Zehra dahil herkes bir şeyler saklarken Genco’nun masumluğu!”, “Tek doğru şey Genco!” gibi yorumlar yaptılar.

Heyecanın dorukta olacağını düşünen izleyenler, Cumartesi akşamını iple çekiyor…

İşte 7. bölüm 1. tanıtım: