Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra reytingde üste çıkamasa da adeta sosyal medyanın gözdesi!

Adı Zehra reytingde üste çıkamasa da adeta sosyal medyanın gözdesi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni başlayan iddialı dizisi Adı Zehra’nın 6. bölüm 1. tanıtımı, izleyenleri çok heyecanlandırdı.

Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatıyor.

Başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, İnanç Konukçu ve Hatice Aslan’ın paylaştığı dizide gizemin her hafta artması izleyenlerin ilgisini çekiyor. Zehra’nın Hande olarak girdiği evde yeni sırlarla tanışması ve konakta yaşanan esrarengiz olayları çözmeye çalışması, diziye farklı bir hava katıyor. Hande’ye ne olduğu hala esrarını korurken Zehra da ailesinin zulmünden kaçarak geldiği İstanbul’da yeni tehlikelerin içine düşüyor.

Dizinin hikayesini çok başarılı bulanlar, sosyal medyada diziyle ilgili beğenilerini sıkça dile getiriyorlar. Dizi, aynı zamanda farklı hikayesiyle de dikkat çekerek övgüleri topluyor.  Zeynep Çamcı ve Hatice Aslan’ın başarılı oyunculuklarının da çok konuşulduğu dizi, her hafta yeni bir olayla ekrana gelmeye devam ediyor.

İzleyenler dizinin her yeni bölümle daha da dikkat çekici hale geldiğini söyleyerek pek çok yorum yapıyorlar.  “Bir dizi bu kadar mı güzel ilerler, gerçekten olayların nasıl ilerleyeceğini bilemiyorsunuz!”, “Artık tüm taşlar yerine oturuyor ve bu diziye bayılıyorum!”, “Senaryo güzel ilerliyor umarım bozulmaz!”, “Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sıkılıp gelmiştim gitmeye niyetim yok!”, “Ya bu dizi gittikçe güzelleşiyor!” gibi yorumların yapıldığı Adı Zehra, bakalım sezon sonunu görebilecek mi?

Serkan’ın hapisten nasıl çıkacağını, Zehra’nın daha neler yaşayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyeceğiz…

İşte 6. bölüm 1. tanıtım: