Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’da artık Zehra istese de istemese de Hande olmak zorunda!

Adı Zehra’da artık Zehra istese de istemese de Hande olmak zorunda!

tarafından zk zk

Fox TV’de bu hafta 3. bölümüyle ekrana gelecek olan Adı Zehra’da işler iyice karışıyor. Zehra, babası ve abisinin zulmünden kaçmak için geldiği ailede, hiç beklemediği olayların içine düşüyor. Yeni tanıtımda Zehra’nın ailesinin de öldürüldüğü görülüyor. Serkan mı yaptı henüz belli değil ancak Zehra’nın artık Hande olarak yaşamaya çalışmaktan başka çaresi kalmayacak gibi görünüyor. Ailesini kaybeden Zehra, hem onların katillerini hem de Hane olayını aydınlatabilecek mi hep birlikte göreceğiz.
Adı Zehra'da artık Zehra istese de istemese de Hande olmak zorunda! 8

İşte 10 Mart Cumartesi günü yayınlanacak Adı Zehra 3. bölüm özeti:

Karakola gidip başına gelenleri anlatan ve bir itirafta bulunan Zehra, bu yolla her şeyi düzelteceğini düşünürken, Serkan’ın getirdiği bir belge her şeyi değiştirir. Zehra için işler daha da karmaşık bir hale gelmiştir. Acaba onun Hande olmadığını Kurdoğlu Ailesi biliyor mudur? Karakoldaki polisler bile her şeyi anlatmasına rağmen ona inanmamıştır.
Adı Zehra'da artık Zehra istese de istemese de Hande olmak zorunda! 9

Üstelik Serkan, kardeşinin psikolojik sorunlar yaşadığını söylemiş, Zehra’yı bir psikologla görüşmeye zorlamıştır. Zehra ne yapıp da bu durumdan kurtulacaktır? Ayrıca annesinin hayatından da endişe duymaktadır. Zehra’nın gerçek ailesiyse, Zehra’ya git gide yaklaşmaktadır. Onu bulmak için televizyon kanallarına ve gazetelere çıkmaya karar veren aile sayesinde, Elif adlı bir televizyoncu her şeyi öğrenir. Peki şimdi ne olacaktır?