Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’nın Ceren’i Seda Güven’den ilginç açıklama: İzleyicinin sandığı şeyler farklı!

Adı Zehra’nın Ceren’i Seda Güven’den ilginç açıklama: İzleyicinin sandığı şeyler farklı!

tarafından zk zk

Ateşböceği dizisinden sonra Fox TV’deki Adı Zehra dizisiyle ekrana gelen Güven, Vatan Gazetesi’nden Eylem Kaftan’ın sorularını yanıtladı.Dizide Alican Yücesoy’un oynadığı Serkan’ın eşi Ceren Kurdoğlu’nu oynayan Güven, dizideki rolü ile ilgili de şunları söyledi:

“Nasıl bir karakteri canlandırıyorsun?

Benim karakterim meraklı, cemiyet hayatından bir kadın. Vakıf işleriyle uğraşıyor. Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokuyor. Kocası tarafından pek sevilmiyor, ama o kocasına aşık. Bir de kızları var. Aslında benim sandığım şeyler farklı, izleyicinin sandığı şeyler farklı. Yalan içinde yalan var. Şaşırtmacalı ve sürprizli bir dizi. Her an her şey olabilir. Senaryoyu okuduğumda beni en çok cezbeden bu hikayenin doğurganlığı olmuştu. Tek duygu üstünden ilerlemiyor. Arada evlat acısı var, aşk acısı var. Sevgisizlik var, özlem var.

Role hazırlanma sürecin nasıldı?

Üzerine bol bol düşündüm. Karakter özellikleri çıkış noktası ama senin oyuncu olarak olaya bir tepkin bile senaristte başka bir şey uyandırabiliyor. Genelde eğer kötüysen o kötüyü göze sokmayı sevmiyorum, her insanın o noktaya gelmesinde bir sebep var.”