Ana sayfa Dizi Haberleri Sensiz Olmaz 14 Mart 10. bölüm özeti… Rudra, Paro’ya evlilik teklif ediyor

Sensiz Olmaz 14 Mart 10. bölüm özeti… Rudra, Paro’ya evlilik teklif ediyor

tarafından zk zk

TVT ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’ın yeni bölümünde, BSD tarafından kurulan askeri mahkeme Rudra’nın sınırda gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili kendilerine kanıt sunmasını ister. Operasyon ile ilgili tek tanık olan Paro ise ifade vermeyi kabul etmez. Rudra ona iki alternatif sunar ancak Mohini’nin de Paro’ya sunacağı bazı alternatifler vardır.

10. Bölüm

Mohini, Paro’ya tokat atmaya hazırlanırken Rudra araya girerek onu dayak yemekten kurtarır. BSD Disiplin Heyeti kurdukları mahkemede Rudra’yı Birpur sınırında gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili yargılar ve 4 gün içerisinde Kral Thakur’un silah kaçakçılığı yaptığına dair bir kanıt getirmemesi halinde onu BSD’den kovacaklarını söylerler. Oğlu için kurulan askeri mahkemeyi haber alan Dilsheer bu duruma çok üzülür ve bunun için bir çözüm aramaya başlar. Rudra ise elindeki tek kanıtı yani Paro’yu kullanarak bu işi çözmeye karar veriri ve bunun için Paro’ya bir teklif sunar. Paro ya Rudra ile 4 gün içerisinde evlenecektir ya da Rudra tarafından yazılan ifadenin altına imza atarak Birpur’da yasa dışı silah sevkiyatı yapıldığını kabul edecektir. Öte yandan kralın adamları Sumer’e Paro’nun fotoğrafını göstererek onu tanıyıp tanımadıklarını sorar. Mohini ise Paro’nun gerçek kimliğini öğrenebilmek için ona çok cazip bir teklif sunar.

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz her gün saat 20:00’de TVT’de.