Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi bir tek Demet Özdemir ile Yalı Çapkını’nın önüne geçmeyi başardı!

Adım Farah dizisi bir tek Demet Özdemir ile Yalı Çapkını’nın önüne geçmeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, hayranlarının heyecanla beklediği Adım Farah isimli heyecanlı dizi ile yeniden ekranlara dönüş yaptığı bir sezonu geride bıraktı. Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisinin 14. bölümünde sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Özdemir, sosyal medyanın gündeminden hiç düşmeyen isimlerden birisi.

Özellikle de canlandırdığı Farah karakteri ile 2023 yılında yeniden sosyal medyada en çok konuşulan isimler listesinde zirveye doğru tırmanan Özdemir, yine milyonlarca hayranına heyecanlı anlar yaşattı. 14 bölüm süren Adım Farah dizisinin ilk sezonu farklı duyguların yaşanmasını sağladı. Demet Özdemir de ilk bir iki bölüm eleştirilse de Adım Farah dizisinin sonraki sürecinde sosyal medya ortamında güçlü destek buldu.

Hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki hayranlarının Adım Farah dizisindeki rolüyle çok takdir ettiği oyuncu, sosyal medyada da geçen haftanın en popüler kadın oyuncusu olarak başarısını bir kez daha taçlandırdı.

Adba TV tarafından yapılan haftalık değerlendirmede uzun süre bu listenin ilk sırasında yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun’un üçüncülükte kaldığını ve ikinci sırada da Yalı Çapkını dizisiyle müthiş bir çıkış sergileyen Afra Saraçoğlu olduğunu görmekteyiz.

Adım Farah dizisi bir tek Demet Özdemir ile Yalı Çapkını'nın önüne geçmeyi başardı! 9

Demet Özdemir ise en yakın rakibi Afra Saraçoğlu’nun bir hayli önünde zirveyi elde etmiş durumda. Adım Farah dizisi ile Yalı Çapkını arasında sosyal medyada müthiş bir rekabet yaşandı.

En popüler diziler yarışında Adım Farah ikinci olabildi ve Yalı Çapkını muazzam bir fark attı.

Adım Farah dizisi bir tek Demet Özdemir ile Yalı Çapkını'nın önüne geçmeyi başardı! 10

Ayrıca ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde de Mert Ramazan Demir, en yakın rakibi Engin Akyürek’i geride bırakarak zirvede yer aldı.

Adım Farah dizisi bir tek Demet Özdemir ile Yalı Çapkını'nın önüne geçmeyi başardı! 11

Adım Farah’ın tek önde olduğu liste ise ‘en popüler kadın oyuncular’ listesi olarak dikkat çekiyor. Demet Özdemir kendi kişisel başarısının da etkisiyle sosyal medya ortamında Yalı Çapkını dizisinin başarılı başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu’ndan çok daha fazla konuşuldu ve 30 Mayıs ile 5 Haziran haftasında dizisini birinciliğe taşıyarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Adım Farah dizisi geçtiğimiz hafta 14. bölümüyle sezon finali yapmıştı ve Eylül ayında yeni bölümleri ile en az 26 bölüm daha ekranda kalması bekleniyor.

Yalı Çapkını dizisi ise 9 Haziran Cuma akşamı 36. bölümüyle sezon arası verecek yine Eylül ayında bu heyecanlı macera kaldığı yerden devam edecek.