Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi şimdi daha da güzelleşti! FaHir etiketi sosyal medyayı salladı!

Adım Farah dizisi şimdi daha da güzelleşti! FaHir etiketi sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisinin beşinci bölümü de geride kaldı. Tahir ile Farah arasında duygusallık başladı. Dizi hayranları da bu durumu sosyal medyada yaptıkları binlerce paylaşım ile adeta kutladı.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çarşamba akşamı yayınlanan 5. bölümü ile birlikte sosyal medya platformlarında FaHir etiketi bir anda her yere yayıldı. Binlerce kez paylaşılan içeriklerde dizideki Tahir ile Farah’ın duygusal yakınlaşmasının ilk işaretlerinden görüntüler paylaşıldı.

Duyguların bir hayli kabardığı sahneler vardı. Özellikle de Farah’ın İran’a sınır dışı edilmesine izin vermeyen Tahir’in tavrı birçok izleyiciyi etkiledi. Farah’ın Tahir’e sarıldığı anlar için ise, “Mükemmel ve duygusal bir sahneydi” şelinde yorumlar yapıldı.

Engin Akyürek hayranları da daha dizinin ilk anından itibaren söyledikleri, “Rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor” sözünü sıklıkla tekrarladı. Gerçekten de ünlü oyuncu yeni projesindeki Tahir karakterini o kadar çok benimsemiş ki, ekran başında onu izleyenler Tahir’in ruhunu buluyor.

Adım Farah dizisi şimdi daha da güzelleşti! FaHir etiketi sosyal medyayı salladı! 8

Tahir karakterinin Farah için kurşunların önüne atılması ve korkusuzca davranması da dizi hayranlarını bir hayli etkiledi. Sosyal medyada, şöyle yorumlar yer aldı:

“Her kuş kendi türüne uçar. İyi ki Tahir, Engin Akyürek oldu. İyi ki Farah, Demet Özdemir oldu. Emeklerinize sağlık. Sizi birlikte en doğru projede izlemek ne güzel, ne keyifliymiş.”

Adım Farah dizisinin beşinci bölümü adeta bir kırılma yarattı. Hikayenin bundan sonra duygusallığı ve aşka doğru adım adım ilerleyecek olması izleyicileri çok heyecanlandırdı.

Onları bir aile gibi görmek isteyen dizi hayranları, önümüzdeki haftadan itibaren bu isteklerinin gerçekleşmesine yönelik daha fazla sahne bulacaktır.

Adım Farah dizisi sosyal medyada o kadar büyük bir etki yarattı ki, hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardı.

Adım Farah dizisi şimdi daha da güzelleşti! FaHir etiketi sosyal medyayı salladı! 9

Dizinin başrol oyuncularının set çalışmaları sırasında ortaya çıkan eğlenceli anları da sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor. Bu durum diziye ve başrol oyuncularına yönelik ilginin daha da artmasını sağlıyor.