Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde değişimin izi, Demet Özdemir’in tarzında gizli!

Adım Farah dizisinde değişimin izi, Demet Özdemir’in tarzında gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Adım Farah dizisinin 8. bölümden itibaren fazlasıyla değişeceğinin mesajları veriliyor. Dizide Tahir ile Farah karakterlerinin yeni bir yola girmiş olması, hikayenin de farklılaşarak devam edeceğinin bir işareti gibi oldu.

Farah karakterinin süslenmesi, güzel kıyafetler giymesi, saç tarzında yenilik yapması ile birlikte Demet Özdemir’in dizideki imajı tamamen yenileniyor. Bu durum aslında hikayedeki değişimin de en net göstergesi olacak.

Çocuğunu hayata tutmak için bir kaçak olarak İran’dan Türkiye’ye gelen ve ayakta kalma savaşı veren, bunun için her türlü işi kabul eden Farah karakterine veda vakti geldi.

Artık dizinin hikayesinde Tahir Lekesiz tarafından korunan, kollanan ve bir aile olma iç güdüsü ile hayatında yeni bir düzene adım atan Farah’ı bulacaksınız. Dizinin 8. yeni bölümü işte bu nedenle çok dikkat çekici bir değişime sahne olacak.

Adım Farah dizisinde değişimin izi, Demet Özdemir'in tarzında gizli! 7

Demet Özdemir’in güzelliğini daha çok yansıtacağı, giyim tarzı ile konuşturacağı ve Engin Akyürek ile de romantik sahnelerin daha yoğun olacağı yeni bir dönem geliyor. Tahir’in “Kağıt üstünde kalsın istemiyorum” sözleri de Farah’a gönlünü de açtığının bir göstergesi. Değişimin izleri de aslında bu sözlerde gizli.

Tabii ki Farah’ın oğlu için mücadelesinde artık Tahir ile birlikte ilerleyecek olması, tehlikelerden birlikte kaçma durumları ile birlikte Adım Farah dizisinin daha ilgi çekici olacağını da söyleyebiliriz.

Cannes’taki Mip TV fuarında yabancı yayıncılar ile buluşan Adım Farah dizisine yurt dışından gösterilen ilginin de artması bekleniyor. Özellikle sosyal medya ortamında dizinin yabancı fanlarının çok yoğun bir kampanya yaparak Adım Farah’a desteklerini sunmaya devam etmeleri, çok önemli bir gelişme olarak ortada duruyor.

Adım Farah dizisi için Türkiye’deki reytingleri ortalamanın biraz üzerinde olsa bile, hem yurt dışı ilgisi hem de sosyal medyadaki yükselişi ile birlikte daha emin adımlarla ilerleyeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Tabii ki reytingler her şeyden önemli ve Fox TV’nin ikinci sezonda da devam etmesini isteyeceğini düşünmemek için aksi bir neden de yok. Yani Haziran ayı gibi ara verse de, Eylül ayında Adım Farah’ın yeniden ekranda yer alması olası gözüküyor. Tabii ki net kararlar henüz duyurulmadığı için bunlar sadece tahmin özelliği taşıyor.