Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde Demet Özdemir için kafalar karışık ama Engin Akyürek için net!

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir için kafalar karışık ama Engin Akyürek için net!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamı buluşan Adım Farah dizisi çok büyük bir yankı buldu. Türkiye’de Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranlarının ortaya koyduğu dinamizmin daha büyüğünü yurt dışında görüyoruz.

Sosyal medya ortamında Adım Farah dizisine gösterilen yabancı dizi hayranlarının ilgisi muazzam. Hatta onların yarattığı büyük etkileşim dalgasının Türkiye’deki hayranların kat ve kat üzerine çıktığını da belirtelim. Adım Farah gerçekten de sosyal medyada iki başrol oyuncusunun hayranlarını muazzam etkileyen bir iş oldu. İlk bölüm sonrasında hikayenin çok başarılı şekilde işlenmesi ve oyunculuk performanslarının da etkisi ile adeta ekran başında büyülenmiş geniş bir kitleyi görmekteyiz.

Ancak Demet Özdemir’in canlandırdığı Farah karakterini çok başarılı bulanlar olduğu kadar, oyuncunun rolünü daha büyük göstermek amacıyla abartıya kaçtığını düşünenler de var. Demet Özdemir’in duygusu yüksek sahnelerde izleyicileri Farah karakterinin ruhuna büründüğüne ikna ettiğini sosyal medyadaki geri dönüşlerden anlamak mümkün.

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir için kafalar karışık ama Engin Akyürek için net! 4

Ekran başına geçenler de Farah karakterinin duygusal anlarında empati yaparak sanki onun yerinde gibi bir ruh haline büründü. Bunu birçok kişi ekran başında diziyi izlerken yaşadı. Ancak farklı düşünen ve Demet Özdemir’in karakterin duygusunu yansıtırken, abartıya kaçtığını ve henüz role tam olarak oturmadığını düşünenler de var.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da bir yorumunda Demet Özdemir’e dikkat çekerek şöyle diyor: “Tahir rolünde Engin Akyürek bu karakteri tüm samimiyeti ile yansıtıyor. Demet Özdemir Farah rolü için bazen biraz abartılı ama olabildiğince duyguları vermek uğraşı içinde.”

Sosyal medyada bu tür yorumlar genelde yerli izleyicilerden geliyor. Yabancı dizi hayranları ise adeta büyülenmiş gibi bir tavır ve düşünce içinde.

Adım Farah dizisinde herkesin ortak noktada durduğu bir şey var ki, iki erkek oyuncu gerçekten herkesi derinden etkiledi.

Bunlardan birisi elbette ki başrolde yer alan ve Tahir Lekesiz karakteri ile yine olması gerektiği gibi bir karakter ortaya koyan Engin Akyürek.

Ama Engin Akyürek’in de üzerine çıkan bir başka isim var ki, başkomiser Mehmet karakterindeki Fırat Tanış. Gerçekten de ustalık eseri bir karakter oluşturan Tanış, yine farkını hissettiriyor.