Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in rolleri de imajları da ortaya çıktı!

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in rolleri de imajları da ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezon ortasına gelindiği bir süreçte, bazı dizilerin finalleri izleyiciyi üzerken, kimi sürpriz diziler de gündeme geliyor. Merakla beklenen bu diziler arasında belki de en başı çeken Adım Farah dizisi! Zaten konusu itibariyle dikkatleri üzerine çeken dizi, aynı zamanda başrollerinin belli olmasıyla da ha da merak uyandırı!

Fox TV için çekilmeye başlanılan Adım Farah dizisi, ilk olarak Aslı Enver ile anılıyordu. ‘Benim Adım Farah’ olarak başta lanse edilen yeni dizinin orijinali ise Arjantin’de yayınlanmıştı. Mafyanın temizlik işlerini yapmak durumunda kalan bir kadının ilginç ve sarsıcı hayat hikayesinin anlatılacağı diziden Aslı Enver’in hamileliği sebebiyle ayrılması gündeme geldi.

Engin Akyürek’in başrol erkek oyuncu olacağı dizide, başrol kadın oyuncu arayışında Demet Özdemir’in öne çıkmasıyla dikkatler daha da arttı diziye karşı! Adım Farah olarak yeni başrollerle gündeme gelen dizide iki oyuncunun imajları da oynayacakları roller de merak konusu.

Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte setten gelecek olan ilk kareler de heyecanla bekleniyordu. Sonunda Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in birlikte pozları yayınlandı. Teaser çekimleri için bir araya gelen iki oyuncunun fotoğrafları, dizideki imajlarını da ortaya koydu!

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in rolleri de imajları da ortaya çıktı! 10

Demet Özdemir, bir süredir dizinin çekimlerinde olduğunu sosyal medyadan sıklıkla duyursa da sette, Farah karakteri olarak hiç fotoğrafını yayınlamamıştı. Bu durum da heyecanı iyice arttırdı. Yayınlanan pozlar ise özellikle iki sezondur ekranda olmayan Demet Özdemir hayranları ile yine uzun zamandır televizyonda olmayan Engin Akyürek buluşmasında gelen ilk pozlar olması nedeniyle sosyal medyada iki oyuncunun hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Demet Özdemir, dizide, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’a hayat verecek. Oyuncunun kıvırcık saçlı ve beyaz elbisesiyle verdiği pozlar karakterin masumiyetine de bir gönderme olarak algılanırken, Engin Öztürk’ün de mafyanın bir elemanı olan Tahir Lekesiz karakteri olarak siyahlar içindeki imajı yansımakta fotoğraflara.

Farah’ın istemeden bir cinayete şahit olması sonrasında aynı gece tanıştığı Tahir ile yollarının kesişmesi ve yaşayacakları olayların anlatıldığı dizi, sarsıcı ve dramatik hikayesiyle de dikkatleri çekecek.

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in rolleri de imajları da ortaya çıktı! 11

Masum bir kadın ile suça bulaşmış bir adamın siyah-beyaz taraflar olarak nasıl bir hikayeye sürüklenecekleri merak konusu şimdiden. Bu arada dizinin dikkat çeken kadrosunda ayrıca Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli de rol almakta. Güçlü kadrosu ile şimdiden konuşulmaya başlanan dizi, Arap ülkelerinde bile heyecanla bekleniyor!

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in rolleri de imajları da ortaya çıktı! 12

Henüz dizi yayınlanmadan önce Demet Özdemir ve Engin Öztürk’ün, geçtiğimiz hafta birlikte Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen Joy Awards törenine katılmalarıyla Arap hayranlarını heyecan sardı. Bu arada Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde Adım Farah dizisini sosyal medya hesabından paylaşan İranlı Yönetmen Morteza Atabaki’nin bir paylaşımını da yayınladı sayfasında. Dizinin Ortadoğu’da da büyük merakla beklendiğinin işaretleri olan paylaşımlar, sosyal medyada giderek artıyor…

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in rolleri de imajları da ortaya çıktı! 13

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah” dizisinin yönetmenliğini Recai Karagöz yapıyor.  Senaryosunu Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte yazdıkları Fox TV’nin dizisi, şu sıralar büyük merakla beklenen diziler arasında ilk sıralarda yer alıyor! Heyecanı daha da arttıran setten fotoğraflarla birlikte, çekimleri başlayan dizinin çok yakında tanıtımının da ekrana gelmesi bekleniyor…