Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde heyecanı artıracak 2 büyük gelişme!

Adım Farah dizisinde heyecanı artıracak 2 büyük gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi çarşamba akşamları geniş bir izleyici topluluğunu Fox TV ekranına taşıyor. Dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde henüz tutunamasa bile yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesi önemli bir avantaj.

Adım Farah dizisinin yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını da kendisine çekmesi, ayrıca sosyal medyada çok gündem olması da olumlu gelişmeler olarak gözüküyor. Dizinin 11. yeni bölümü 17 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Tahir ile Farah karakterlerini birbirine daha çok bağlayacak olaylar dizisi de hikayenin etkileyiciliğini fazlasıyla artıracak.

Tahir’in ailesini Aga’nın öldürdüğünü Farah öğreniyor. Tahir ise, Kerimşah’ın bir kardeşi olduğunu öğrenerek Farah’a bir kurtuluş umudu daha veriyor. Kerimşah’ın hayatta kalabilmesi kardeşine bağlı gibi gözüküyor. Kerimşah’ın öldüğü düşünülen babasının ölmediğini öğrenen Tahir, bu bilgiyle Farah’ı hem çok şaşırtacak hem de büyük umut verecek.

Adım Farah dizisinin hikayesinde Tahir ile Farah karakterleri artık kaderlerini ortak bir noktada buluşturdu. Kerimşah’ın sağlığına kavuşması da onların en büyük hedefi oldu.

Adım Farah dizisinde sezon sonuna doğru adım adım gidilirken heyecan artıyor. Tabii ki henüz ikinci sezon olup olmayacağı konusu da netleşmedi ve izleyiciler merakla yeni gelişmeleri bekliyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin birbirleri ile çok uyumlu bir görüntü çizmesi ve güçlü bir etkileşim ortaya koymaları ise dizinin en önemli avantajlarının başında geliyor.