Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisinin Cannes çıkarması, sosyal medyada etkileşim patlamasına yol açtı!

Adım Farah dizisinin Cannes çıkarması, sosyal medyada etkileşim patlamasına yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen Mip TV fuarında Fox TV’nin iddialı dizilerinden Adım Farah da yer aldı. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, dünyanın birçok ülkesinde sosyal medya ortamında zaten bir süredir gündemden düşmüyor.

Adım Farah dizisinin Mip TV fuarında farklı ülkelerden gelen yayıncılar ile buluşmasına sosyal medyada geniş bir destek geldi. İki ünlü oyuncunun hayranları da Cannes’tan gelecek haberleri merakla bekliyor. Calinos Entertainment tarafından yurt dışı satışları gerçekleştirilen dizisiyle ilgili twitter ortamında müthiş bir etkileşim kampanyası yapılıyor.

Adım Farah dizisinin Cannes çıkarması, sosyal medyada etkileşim patlamasına yol açtı! 9

Dizinin zaten her yeni bölümü öncesinde sosyal medyada binlerce paylaşım yapılıyor. Hatta Adım Farah, reytinglerde ortalama oranlar elde ediyor olsa bile, sosyal medyada her çarşamba günü en çok konuşulan dizi olmayı başarıyor. Bu da Adım Farah’a izleyicilerin desteğinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Adım Farah’ın Mip TV fuarında yüksek ilgi görmesi ve birçok ülkenin televizyon yayıncıları tarafından satın alınması yönünde bir beklenti de var.

Adım Farah dizisinin Cannes çıkarması, sosyal medyada etkileşim patlamasına yol açtı! 10

Dizinin Cannes’da sergileniyor olması bile hayranların binlerce paylaşım yaparak destek sunmasına vesile oldu. Bu desteğin de büyük oranda yabancı dizi hayranları tarafından sergilenmesi de dikkat çekici bir başka detay.

Dizinin yerli takipçileri bu tür durumlarda çok fazla aksiyon ortaya koymaz iken, yabancı dizi hayranlarının adeta ‘sahiplenme’ duygusunu her olayda sosyal medyada ortaya çıkarması dikkat çeken bir görüntü oldu.

Adım Farah dizisinin Cannes çıkarması, sosyal medyada etkileşim patlamasına yol açtı! 11

Adım Farah dizisinin hem reyting hem sosyal medya hem de yurt dışı satışlarında başarıya ulaşması için, Türkiye dışından verilen bu izleyici desteğinin anlamı da büyük.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir ikilisinin daha önce rol aldığı projelerle ilgili de benzer gelişmeler yaşanmıştı.